Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dataroaming

Hoge internetkosten beperken in het buitenland

Hoge internetkosten beperken in het buitenland

Tips De vakantie staat voor veel mensen weer voor de deur. Als je naar het buitenland gaat, stuit je meestal achteraf op een hele hoge telefoonrekening. Mobiel internet is, in ieder geval tot de Europese Commissie in 2014 de kosten in heel Europa gelijktrekt, in de rest van Europa erg duur. Hoge internetkosten beperken kan door dataroaming uit te zetten op je iPhone.
Internet op je iPhone in het buitenland

Internet op je iPhone in het buitenland

Tips Wanneer je op vakantie gaat naar het buitenland kan je als het goed is je iPhone gewoon blijven gebruiken, maar alles is wel duurder. Vooral mobiel internet is erg duur in het buitenland, let dus goed op als je op reis gaat. Voor je het weet moet je honderden euro's extra betalen, zonder dat je bewust gebruik hebt gemaakt van mobiel internet tijdens je vakantie.
Nieuwe tarieven voor dataroaming bij T-Mobile

Nieuwe tarieven voor dataroaming bij T-Mobile

Nieuws De vakantie staat weer voor de deur. Veel Nederlanders gaan de komende twee maanden weer naar het buitenland op vakantie. In het verleden leidde dit vaak tot hoge telefoonrekeningen door dataroaming, maar dit jaar kan het anders als je klant bent bij T-Mobile. Deze provider geeft alle klanten vanaf morgen namelijk de mogelijkheid om internet-passen te kopen voor de vakantie.

Download onze app

Download onze app