Black Friday

Lars Paijmans
2 min leestijd
Black Friday

Black Friday is een dag vol kortingen, die ook in Nederland steeds groter lijkt te worden. Ook voor Apple-liefhebbers is er ieder jaar genoeg om naar uit te kijken.

Wat hebben we geschreven over Black Friday 2020?

Natuurlijk staat november 2020 ook in het teken van Black Friday op iPhoned! Zo hebben we bijvoorbeeld de eerste Black Friday-aanbiedingen en alle winkels die meedoen met Black Friday voor je op een rijtje gezet. Of ben je op zoek naar de beste smart home-aanbiedingen? Check dan onze advertentie met vijftien smart home-deals.

Bekijk ook onze advertenties waarin we het aanbod van MediaMarkt uitlichten. Zoals de Pre-Black Friday Apple-deals maar ook de échte Black Friday 2020 deals van MediaMarkt hebben we voor je verzameld.

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je één duidelijk overzicht met de beste Black Friday-deals? Check dat ons handige overzicht met alle Black Friday-deals, overzichtelijk weergegeven in productcategorieën.

Alle Black Friday-artikelen van 2020 op een rij:

Black Friday betekenis

De Black Friday betekenis stamt uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day. Op deze dag hebben veel mensen vrij en met de feestdagen voor de deur is dat traditiegetrouw het moment dat mensen in grote getalen naar winkels gaan om spullen te kopen.

Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, moeten er ook hier aankopen gedaan worden voor de feestdagen. Om die reden doen steeds meer Nederlandse bedrijven ook mee aan deze speciale dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicazaken als MediaMarkt en Coolblue, maar ook grote bedrijven als Apple.

Black Friday 2020

Black Friday 2020 vindt dit jaar plaats op 27 november in Nederland. Op die dag zullen alle grote webwinkels in de prijzen snijden en met interessante deals komen. Het loont bovendien om ook voor Black Friday het internet al in de gaten te houden. Verschillende webwinkels beginnen vaak al (veel) eerder met hun deals in de week van Black Friday.

Een andere datum om in je agenda te noteren in Cyber Monday, dat volgt op Black Friday. Deze valt dit jaar op 30 november.

Welke bedrijven doen mee met Black Friday in 2020?

Zoek jij de beste Black Friday deals? Dan ben je bij iPhoned aan het juiste adres. Net als vorige jaren verzamelen wij de beste deals voor Apple-gebruikers en zetten deze overzichtelijk voor je op een rijtje. Dus wil jij een nieuwe iPhone 12, AirPods, iPad of een MacBook aanschaffen? Dan ben je aan het juiste adres! Ook als je op zoek bent naar grote kortingen op koptelefoons, speakers of de Chromecast zit je hier goed.

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste Black Friday aanbiedingen van onder andere MediaMarkt, Coolblue en Sonos.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's