Review; iPhone hoesjes van Louis Vuitton

Redactie
16 mei 2010, 17:00
2 min leestijd
Review; iPhone hoesjes van Louis Vuitton

Reviewscore

8

iPhone hoesjes heb je in alle soorten en maten, duur en minder duur. Geef je veel om je iPhone, dan kies je voor een kwaliteitshoesje. In dit review lees je een beoordeling van de iPhone hoesjes van Louis Vuitton.

Louis Vuitton

Misschien heb je er al eerder van gehoord, maar er is ook grote kans van niet. Louis Vuitton is een voor de meeste mensen duur merk. Van oorsprong maakte het merk de befaamde hutkoffers, later zijn daar andere producten bij gekomen. Nu kan je er van alles kopen, van hutkoffers tot scooter-helmen en van schoenen tot iPhone-hoesjes.
De prijsklasse is nogal hoog, aan een simpele tas ben je al gauw 500 euro kwijt.

iPhone hoes

Lees verder na de advertentie.

onze hoes

Je hebt de iPhone hoesjes in verschillende soorten opdrukken en leder. Wij reviewden de Monogram Canvas variant en de donkere damier.
Het hoesje zit strak om de iPhone heen, logischerwijs zijn er dus twee varianten. Één voor de iPhone 3GS en één voor de iPod Touch en de iPhone 3G. Beide hebben we getest.

materiaal

Zoals eerder verteld zijn de hoesjes van stevig leder. Wanneer ze nog nieuw zijn ruiken ze daar ook naar. De geur vervaagt langzaam, maar de kwaliteit blijft. Het is erg stevig en na een paar valpartijen ziet het hoesje er nog mooi uit.
Het leder is echt hard, helemaal niet om te buigen.

handzaamheid

De iPhone of iPod wordt er ingeschoven, maar hij verdwijnt niet in de hoes. Het is even wennen om hem er weer uit te schuiven, na een tijdje gaat het echter soepel. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het geluid van je ringtone wegvalt, deze is nog uitstekend te horen.

Conclusie

Het is een geweldige iPhone hoes, zeer stevig en luxe. Misschien komt het merk Louis Vuitton in je vriendenkring niet voor, maar het is echt bekend.
De kwaliteit is perfect en daardoor is de prijs-kwaliteitverhouding ook prima.
Heb je echt iets over voor je iPhone, dan koop je deze hoes.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu