Review Anker MagGO 3-in-1: dé oplader voor al je Apple-apparaten

Maurice Snijders
9 april 2024, 14:43
2 min leestijd
Review Anker MagGO 3-in-1: dé oplader voor al je Apple-apparaten

Reviewscore

9,5

De Anker MagGO 3-in-1 is een compacte draadloze oplader voor je iPhone, Apple Watch én AirPods. En dat allemaal tegelijkertijd!

Lees verder na de advertentie.

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • Stevig
  • Drie apparaten tegelijk opladen

Minpunten

  • Aan de prijzige kant

Anker MagGO 3-in-1 oplaadstation

Een draadloze oplader met MagSafe en Qi2-certificering die je gemakkelijk mee kunt nemen en waarmee je zowel je iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijkertijd kunt opladen. Dat is precies wat het oplaadstation te bieden heeft.

Het apparaatje ziet er stijlvol uit en is ingeklapt niet groter dan 9 x 6 x 2,6 centimeter. Verder voelt het oplaadstation stevig aan en staat stabiel dankzij de vier rubberen voetjes aan de onderkant. Het oplaadstation kost 109,99 euro.

anker maggo 3-in-1 oplaadstation

Wil je je iPhone opladen, dan hoef je hem er alleen maar bovenop te leggen. Dankzij MagSafe-ondersteuning doe je dat vrijwel automatisch op de juiste plek. En hoef je alleen maar je AirPods op te laden, dan leg je die er gewoon op. Houd er wel rekening meer dat je deze oplader wel altijd met een kabel in het stopcontact moet stoppen.

airpods

Wil je zowel je iPhone als je AirPods opladen, dan klap je de bovenkant van de Anker omhoog en leg je de AirPods erachter. Om ook je Apple Watch op te laden, klap je nog een oplaadgedeelte vanuit de onderkant omhoog.

anker oplaadstation

Ideaal voor de ‘Stand-by’-modus

Heb je de bovenkant van de Anker MagGO 3-in-1 naar boven geklapt, dan kun je je iPhone er via MagSafe verticaal op bevestigen. Maar horizontaal is ook een optie. In dat laatste geval activeer je gelijk de ‘Stand-by’-modus die Apple met iOS 17 heeft geïntroduceerd. Handig dus voor op je nachtkastje als je je iPhone als wekker gebruikt.

Anker MagGO 3-in-1

Inclusief een adapter van 15 W

Anker levert gelijk een adapter van 15 W mee met het oplaadstation. In de praktijk blijkt deze adapter zonder meer voldoende vermogen te leveren. Of je nu één, twee of drie apparaten tegelijk oplaadt, de oplaadsnelheid wordt er niet merkbaar minder door.

Anker MagGO 3-in-1

Conclusie Anker MagGO 3-in-1

Het oplaadstation is stabiel, stevig en stijlvol, maar het belangrijkste is natuurlijk de prestatie. En die is uitstekend! Opladen gaat net zo snel als je gewend bent van draadloos opladen. Ook als je drie apparaten tegelijk oplaadt, gaat het niet merkbaar langzamer. Verder is het een pluspunt dat het oplaadstation ingeklapt zo compact is en daardoor makkelijk om mee te nemen. Wel is de oplader wat aan de prijzige kant.

Anker MagGO 3-in-1

Op iPhoned testen we de nieuwste iPhones en andere producten van Apple. De reviews stelt het redactieteam (net als alle andere content op de website) met veel tijd, zorg en aandacht samen. 

Zo weet jij als lezer precies wat je van de geteste smartphone (en andere producten) kan verwachten. In de reviews gaan we de diepte in, maar wel op een begrijpelijke manier. We willen immers dat iedereen het verhaal begrijpt en uiteindelijk weet hoe goed (of slecht) het geteste apparaat is.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: anker
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu