iPhone wifi antenne reparatie

iphone wifi antenne reparatie

Gelukkig komt een defecte wifi antenne niet vaak voor. Dat wil niet zeggen dat het je alleen kan gebeuren bij vallen of stoten van je iPhone. Soms is het probleem zelfs moeilijk te merken.

Als je geen draadloos bereik hebt, terwijl andere gebruikers een vol bereik hebben, dan is het al snel duidelijk, maar soms is dit probleem een stuk subtieler. Het kan hierdoor namelijk zo zijn dat je internetsnelheden drastisch langzamer liggen, terwijl er wel vol bereik wordt aangegeven.

We adviseren dan om je antenne eerst te testen. De snelheid die een iPhone zeker moet kunnen halen op een goed draadloos netwerk varieert van 4 tot 20 Mbps. Zit je hieronder en haal je op andere apparaten meer, dan is waarschijnlijk je wifi antenne defect.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store is duurder, maar redt je garantie

Je kunt hierbij kiezen uit partijen die niet aan Apple verbonden zijn, maar als je daar je iPhone wifi antenne reparatie laat doen, vervalt in de meeste gevallen wel je garantie. De Apple Store is daarom een slimme tweede optie. Daar kun je je toestel namelijk laten vervangen voor een inruilprijs van maximaal 250 euro (ongeveer).

Dat is in ieder geval goedkoper dan een nieuwe iPhone moeten kopen! Je krijgt wel een ‘refurbished’ exemplaar in de meeste gevallen. Het komt natuurlijk ook voor dat het kapotte onderdeel afzonderlijk is te vervangen. Dit scheelt – als er geen sprake is van een gratis fabrieksfout – natuurlijk enorm in de prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu