Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

iPhone scherm reparatie

iphone scherm reparatie

Een kapot iPhone scherm is zo gebeurd – veelal is er niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Het scherm (glas) van de iPhone kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken.

Ondanks een barst of breuk in het glas blijft het touchscreen van de iPhone vaak nog werken, het is echter geen gezicht en gelukkig is het scherm van de iPhone vaak ook prima te repareren.

Soms reageert het touchscreen niet goed meer en is er weinig schade zichtbaar aan het glas, vaak is het touchscreen dan kapot. Het touchscreen van de iPhone kan relatief eenvoudig worden vervangen. De kosten hiervan lopen uiteen, veelal wordt het aanraakschermdeel (touchscreen) en het LCD paneel vervangen. Dit is namelijk een vaste unit.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store is duurder, maar redt je garantie

Je kunt hierbij kiezen uit partijen die niet aan Apple verbonden zijn, maar als je daar je iPhone scherm reparatie laat doen, vervalt in de meeste gevallen wel je garantie. De Apple Store is daarom een slimme tweede optie. Daar kun je je toestel namelijk laten vervangen voor een inruilprijs van maximaal 250 euro (ongeveer).

Dat is in ieder geval goedkoper dan een nieuwe iPhone moeten kopen! Je krijgt wel een ‘refurbished’ exemplaar in de meeste gevallen. Het komt natuurlijk ook voor dat het kapotte onderdeel afzonderlijk is te vervangen. Dit scheelt – als er geen sprake is van een gratis fabrieksfout – natuurlijk enorm in de prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu