iPhone behuizing reparatie

iphone behuizing reparatie

De achterkant van de iPhone is helaas een makkelijk slachtoffer voor een botsing of een val. Het scherm en de rest van de behuizing is dan al snel gebarsten of zelfs echt gebroken.

Gelukkig is er behalve het kapotte glas niet veel aan de hand in de meeste gevallen. Bij de iPhone 3GS was de achterkant nog steviger en gebeurd het minder vaak, maar het probleem met fragiele iPhone behuizingen kwam toen al voor.

Als alles nog werkt, is je kapotte glas gewoon een visuele beschadiging en kun je er voor kiezen om er mee rond te blijven lopen. Echter is het geen mooi gezicht voor zo’n nette iPhone. Gelukkig kan de achterkant makkelijk worden vervangen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store is duurder, maar redt je garantie

Je kunt hierbij kiezen uit partijen die niet aan Apple verbonden zijn, maar als je daar je iPhone behuizing reparatie laat doen, vervalt in de meeste gevallen wel je garantie. De Apple Store is daarom een slimme tweede optie. Daar kun je je toestel namelijk laten vervangen voor een inruilprijs van maximaal 250 euro (ongeveer).

Dat is in ieder geval goedkoper dan een nieuwe iPhone moeten kopen! Je krijgt wel een ‘refurbished’ exemplaar in de meeste gevallen. Het komt natuurlijk ook voor dat het kapotte onderdeel afzonderlijk is te vervangen. Dit scheelt – als er geen sprake is van een gratis fabrieksfout – natuurlijk enorm in de prijs.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu