Placeholder

iPhone internet speedtest, hoe snel is jouw internetverbinding?

1 min
Apps
Altijd al willen weten hoe snel jouw internetverbinding is? Met de ‘Internet Speedtest‘ site voor op je Apple iPhone ben je hier zo achter. Je bezoekt simpelweg met je iPhone of iPod Touch de site van Chiptune en je downloadsnelheid van je internetverbinding wordt doorgemeten. In een handig overzicht wordt…
Placeholder

Het leven zonder de Apple iPhone

1 min
Nieuws
Een leven zonder de Apple iPhone is bijna niet meer voor te stellen. Eenmaal gewend en je wilt nooit meer anders...
Placeholder

Apple doet het goed

1 min
Nieuws
Apple heeft juist zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. De resultaten zijn verrassend goed voor de NASDAQ-reus, hoewel ze voor het volgende kwartaal toch een lagere verkoop voorspellen. Maar wie Appel een beetje kent, weet dat het bedrijf verrassend uit de hoek kan komen.
Placeholder

Apple iPhone Oranjedeal actie gestart!

1 min
Nieuws
Het grote succes van onze vorige ‘packagedeal actie’ krijgt zijn vervolg in de fantastische ‘Apple iPhone Oranjedeal actie’. Een nieuwe kans voor jou om in het bezit te komen van een Apple iPhone (8GB / 16GB) met handige accesoires zoals een lederen tasje en een travelkit. Deze actie loopt tot…
Placeholder

Een drumstel op je iPhone

1 min
Apps
Heb je altijd willen drummen maar maakten de buren bezwaar? Hier is de kans om je iPhone in een goed klinkend drumstel te veranderen. ‘Drummer’ een van de muzikale applicaties van MooTheCow voegt een drumsampler aan je touch screen toe waarmee je vingers het geluid van Cesar Zuiderwijk, Pierre van der Linden of Joey Jordison benaderen.
Placeholder

iPhone lifestyle op komst: nieuwe patenten verraden iPhone strategie

1 min
Nieuws
Apple zit voorlopig niet verlegen om nieuwe toepassingen voor de iPhone. Engadget berichtte onlangs over nieuwe patentaanvragen die een eerste indruk geven van de nieuwste ontwikkelingen die Apple met de iPhone voor ons in petto heeft. Nu de gezondheidsrage misschien wel de trend voor de komende jaren wordt, probeert Apple met de iPhone hier op in te haken.
Placeholder

MySpace voor iPhone in de maak

1 min
Nieuws
Op dit moment is er een voor de iPhone geoptimaliseerde versie van de populaire communitywebsite MySpace in de maak. Jake Marsch, een fanatieke iPhone developer uit Dallas laat zien welke mogelijkheden de MySpace iPhone applicatie biedt en hoe de interface werkt.
Placeholder

Apple iPhone literatuur handig voor beginners

1 min
Nieuws
De Apple iPhone zal onze toekomstige geschiedkundige niet ontgaan. Daarvoor zorgen de auteurs van de honderden boeken over de iPhone met allerlei titels die de fantasie ver overstijgen. Titels zoals “How to Do the Things You Want to Do With Your iPhone” en “The Rough Guide to the IPhone”, en titels die de fantasie minder prikkelen zoals “The Pocket Idiot's Guide to the iPhone” en “iPhone: The Missing Manual”.
Placeholder

Apple iPhone vormt bedreiging voor mobiel internet

1 min
Nieuws
Onlangs schreven we al dat iPhone gebruikers 50x meer internetten in vergelijking met andere Smartphone gebruikers. Een ontwikkeling die het potentieel van de Apple iPhone absoluut benadrukt maar die ook een duidelijk risico met zich mee brengt ... Het Amerikaanse ‘Infoworld’ liet vandaag weten dat de iPhone een bedreiging vormt voor de capaciteit van het mobiele internet. De Apple iPhone is op dit moment de grootste veroorzaker van mobiele ‘traffic’ in de Verenigde Staten. Wereldwijd neemt de iPhone de 2e positie in.
Placeholder

Handschriftherkenning op je iPhone

1 min
Apps
HWPen handiger dan het keybord Schrijf je liever met een pen dan met een keybord, dan is deze nieuwe applicatie echt iets voor jou. Je hoeft niet meer te wachten op de release van een progje voor handschriftherkenning van Apple. De Chinezen waren Apple namelijk voor. HWPen van Hanwang.com.cn. maakt het leven met je iPhone weer een stuk makkelijker. HWPen neemt met een druk op de knop je keyboard over en vervangt het door een overzichtelijk scherm waar je met je vinger, of beter een stylus, gewoon op kunt schrijven. Net als je gewent bent met de bekende pda’s van Palm en dergelijke, zet het programma jouw handschrift meteen over in de juiste karakters.
Placeholder

Visueel zoeken met ViPR op de Apple iPhone

1 min
Apps
De Amerikaanse firma ‘Evolution Robotics’ heeft een visuele zoekmachine geïntroduceerd voor de Apple iPhone. Deze zoekmachine werkt op basis van een ‘visuele zoekopdracht’, zoals bijvoorbeeld een foto die je gemaakt hebt op de iPhone. Deze zoektechnologie heet ‘ViPR’ (Visual Pattern Recognition System).
Placeholder

Apple’s SDK over 2 maanden, wat kunnen we verwachten?

2 min
Nieuws
Even een korte update voor wie weinig met techniek heeft. De Apple SDK software development kit is een softwarepakket waarmee ontwikkelaars software voor de iPhone kunnen schrijven. In januari '07,  toen de iPhone geïntroduceerd werd, was er nog geen sprake van de komst van een SDK. Echter, al gauw bleek dat er grote behoefte aan was. In het jaar van de introductie van de iPhone werden de plannen over een iPhone SDK bekend gemaakt. In februari '08 lieten een paar ontwikkelaars tijdens een 'event' over de SDK zien wat zij al met de SDK hadden bereikt. Zie hier het artikel over dit event. Klik hier om het Event zelf te bekijken.
Placeholder

Weg met die vingers, ik wil een stylus voor de iPhone

1 min
Nieuws
Ben je een chronische sms'er? Of mail je veel met je iPhone? Het kan dan zijn dat je niet snel of nauwkeurig genoeg typt. Een stylus of aanraakpennetje is in dit geval de oplossing. Met de Soft-Touch Stylus hoeven je vingers het scherm niet aan te raken. Het speciale aan deze stylus is dat hij van aluminium is gemaakt en een rubberen top heeft! Hiermee voorkom je ooit je multi-touch schermpje te beschadigen, ook al is het krasbestendig. Misschien is het meer voor iemand met dikke vingers. Niet te vergeten dat het schermpje schoon blijft. In ieder geval, voor $13 is het een koopje!
Placeholder

Dropcopy

1 min
Apps
Meerdere iPhones of iPod Touches in huis? Of vrienden die deze mooie apparaatjes hebben? Met Dropcopy kun je draadloos bestanden overzenden van en naar andere iPhones, iPod touches en macs. Het programma is heel overzichtelijk ingedeeld en is daardoor makkelijk in gebruik. Kies de locatie waarnaar je bestanden wilt versturen. Kies daarna de bestanden die je wilt versturen. Je kunt gewoon door de mappen heen browsen of direct door je muziek of PDF files. Heel handig! PDF files zul je wel zelf eerst moeten verplaatsen. Kopieer ze uit ~/media/PDF en plaats ze in ~/media/Dropcopy. Download Dropcopy hier voor de iPhone/iPod Touch en hier voor de mac.
Placeholder

AOL zoekmachine voor Apple iPhone

1 min
Nieuws
Zoekgigant AOL heeft speciaal voor de Apple iPhone (en de iPod Touch) een mobiele versie van haar zoekmachine ontwikkeld. Binnen het ‘AOL Mobile Search’ platform is op dit moment een openbare bèta beschikbaar van de zoekdienst: http://search.aol.com (bezoek deze link met je iPhone / iPod touch). Door de ontwikkeling van deze iPhone zoekmachine, verwacht AOL haar aandeel binnen de markt voor ‘mobile search’ te vergroten. AOL is niet de eerste grote speler die haar diensten specifiek voor iPhone gebruikers aanpast. Zo kwam de zakelijke profielensite Linkedin.com ook met een mobiele variant voor de Apple iPhone.

Download onze app

Download onze app