Placeholder

Send to Web Gallery, de nieuwe iPhone-functie

1 min
Nieuws
Steve Jobs heeft een nieuwe functie aangekondigd. De Send to Web Gallery. Daarmee is het mogelijk foto’s naar een speciaal e-mailadres te sturen, waarna ze op je webgalerie verschijnen. Het is ook mogelijk webgalerijen van anderen op je iPhone te bekijken. Dit is niet de enigste nieuwe functie. iMovie wordt…
Placeholder

iPhone Nano slechts $300

1 min
Nieuws
Kevin Chang, een Japanse analyst, komt met het gerucht dat Apple patent heeft aangevraagd op een rond 'multi-functional'-touchpad. Dit doet ons natuurlijk erg denken aan het scrollwiel van de iPod. De analyst denkt dat de iPod Nano omgezet zal worden in een mobiele telefoon, die de iPhone Nano gaat vormen.
Placeholder

Countdown tot de iPhone release

1 min
Nieuws
Er is een pagina bijgekomen waarop er wordt afgeteld naar de Europese iPhone release. Waarschijnlijk is deze niet gelijk aan de Nederlandse release, maar als die bekend is zal de countdown gewijzigd worden. Er zijn een aantal wijzigingen geweest over de release datum in Nederland, mischien moeten wij zelfs wachten…
Placeholder

iPhone in museum te bezichtigen

1 min
Nieuws
Voor wie de iPhone héél graag wil zien, de iPhone is in het Museum voor Communicatie te bezichtigen. Deze iPhone is de eerste die in een museum is opgenomen. Het museum staat in Den Haag. Voor meer informatie over het museum, klik hier.
Placeholder

iPhone werkt prima in BMW

1 min
Nieuws
De iPhone werkt prima in elke BMW met Bluetooth verbinding. De iPod werkt echter alleen in de volgende BMW’s: 3 Series built March 2007 and later 5 Series built March 2007 and later X5 built April 2007 and later 6 Series built September 2007 and later Je hebt er dus…
Placeholder

iPhone de bak in gesmokkeld

1 min
Nieuws
In de gevangenis wordt er vaak in dingen als drugs en zakmessen gehandeld, maar afgelopen week werd er iemand met een iPhone betrapt. Deze zat verstopt in zijn... dat, ja. De iPhone was afkomstig van zijn vrouw die 3 dagen eerder de gevangenis had bezocht.
Placeholder

Digg.com iPhone-ready

1 min
Nieuws
Na 48 uur werk heeft Joe Stump van Digg.com een mooie iPhone versie van Digg.com gemaakt. Digg.com is niet de enigste grote website die zijn website voor de iPhone optimaliseerd. Google, Dailymotion en YouTube zijn ook verbouwd zodat het voor iPhone gebruikers geen probleem is de website te bezoeken.
Placeholder

Chatten mogelijk dankzij FlickIM

1 min
Apps
Zoals al bekend is het niet mogelijk om op de iPhone met anderen te chatten, tenzij je heen en weer blijft sms’en of mailen. Daarom heeft Internet Next3 een AIM chat applicatie voor de iPhone gemaakt die dit mogelijk is. Het enigste wat je daarvoor hoeft te doen is met…
Placeholder

Je geslachtsdeel voor een iPhone

2 min
Nieuws
Een Amerikaan, Sean Johnson, mocht van zijn vrouw niet meer zoveel elektronica kopen. De iPhone was voor hem dus ook verboden. Toen hij 'heel toevallig' langs een AT&T winkel reed kon hij het niet laten en kocht hij de iPhone. Toen zijn vrouw hem vroeg hoe veel hij er voor over had, had hij er wel héél veel voor over.
Placeholder

Screenshots nemen op de iPhone

1 min
Tips
Erica Sadun heeft een screenshot-programma ontwikkeld waarmee het mogelijk is screenshots te nemen op de iPhone. Ook is het mogelijk meerdere screenshots achter elkaar te nemen (4 per minuut). Hele filmpjes met alleen screenshots gaat waarschijnlijk niet lukken. De afbeeldingen die eruit komen rollen zijn van PNG-formaat.
Placeholder

iPhone Matters wedstrijd: De winnaar

1 min
Nieuws
Je kon via iPhone Matters.com een iPhone winnen door een grappig/orgineel filmpje of foto over de iPhone te maken. Dit is de winnaar: The last Straw Hieronder vind je nog een paar andere inzendingen: Dad, I’m an iPhone The smallest iPhone So Jealous Reinvented, Right here Die van de winnaar…
Placeholder

iPhone slechts in 3 Europese landen te koop

1 min
Nieuws
Volgens de Britse krant Financial Times zal de iPhone dit jaar niet in Nederland te koop zijn. De iPhone zou dit jaar alleen in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk te koop zijn. Waarom het in de rest van Europa is uitgesteld is niet bekend.
Placeholder

Google op iPhone

1 min
Tips
Google heeft een nieuwe zoekpagina gemaakt, speciaal voor de iPhone. Je kunt hiermee zoeken zonder te hoeven in- en uitzoomen. De website is hier te bezoeken.
Placeholder

Dailymotion op iPhone

1 min
Nieuws
Dailymotion heeft een iPhone versie van de website gelanceerd. Dailymotion is een website als YouTube en staat ook op de 2e plek van de wereld op dit gebied. De video’s zijn in MP4-formaat. De website is hier te bezoeken.

Download onze app

Download onze app