Placeholder

Video’s opnemen met de iPhone

1 min
Nieuws
Video's opnemen met de iPhone kon al met het programma iPhone Video Recorder, hiervoor moest je wel $20 neertellen. Nu is er een gratis alternatief Cycorder, gemaakt door de ontwikkelaar van Cydia. Het voordeel van Cycorder is, dat tijdens het opnemen van de video metteen de compressie wordt gedaan, bij iPhone Video recorder gebeurt dit achteraf, waardoor je soms lang moet wachten. Een nadeel is dat het, in tegenstelling tot iPhone Video Recorder, geen geluid opneemt, dus voor het opnemen van een concert heeft het niet zoveel zin.
Placeholder

iHologram, 3D op je iPhone

1 min
Nieuws
David OReilly, een animatiemaker, heeft een iPhone applicatie gemaakt. Het is een applicatie waarbij je een beestje naar voren ziet lopen, op het eerste gezicht ziet het er niet bijzonder uit maar als je met een inkijkhoek tussen de 35 en 45 graden naar je telefoon kijkt, zie je holografische effecten. Bron: iPhoneClub
Placeholder

Apple vraagt gebruikers om iPhone 3G te updaten naar 2.0.2

1 min
Nieuws
Apple en AT&T in de VS informeren per SMS gebruikers van de iPhone 3G om hun firmware te updaten naar 2.0.2. Dit is voor het eerst dat Apple SMS inzet voor het informeren van haar gebruikers. De update is van belang aangezien het mogelijk de lopende problemen oplost ten aanzien van de gebrekkige 3G dekking.
Placeholder

iPhone 3G in Polen onthaald door acteurs

1 min
Nieuws
Vandaag wordt de iPhone 3G in 21 nieuwe landen geïntroduceerd. Ook Polen is aan de beurt, al lijken ze daar vooralsnog niet echt warm te lopen voor de iPhone 3G, reden voor Orange om een aantal acteurs in te huren. De acteurs worden door Orange ingehuurd om in de rij te staan, bij circa 20 winkels. Met deze vertoning probeert Orange de hype rondom de iPhone 3G ook in Polen op gang te krijgen. Een merkwaardige gang van zaken... We zijn benieuwd wat het effect hiervan is.
Placeholder

Nike + screenshots blijken nep!

1 min
Nieuws
Eerder schreven wij al over Nike +, we vertelden dat een Frans weblog screenshots had weten te bemachtigen van de applicatie. Maar volgens AppleInsider zijn deze screenshots niet afkomstig van Apple of Nike, en dus nep.
Placeholder

Apple iPhone ‘assembled in China’

1 min
Nieuws
Deze vriendelijk oogende dame heeft mogelijk jouw iPhone 3G geassembleerd. Een nietsvermoedende iPhone koper vond deze foto (en meer) op zijn nieuwe 3G en heeft deze op MacRumors geplaatst. Het komt niet vaak voor dat we foto’s zien uit de Apple iPhone fabriek in China. Who’s next?
Placeholder

Apple aangeklaagd voor slechte ontvangst iPhone 3G

1 min
Nieuws
Apple Inc. is aangeklaagd door Jessica Smith, een Amerikaanse dame die ontevreden is over de 3g-ontvangst van haar iPhone. Smith voelt zich misleid door de iPhone 3G slogan 'twice as fast for half the price'. De 10 pagina's tellende claim hebben we voor je op iPhoned.nl geplaatst....
Placeholder

iCreate magazine in Nederland met iPhone nieuws

1 min
Nieuws
Voor liefhebbers van Apple ligt er vanaf oktober een nieuw tijdschrift in de winkel onder de naam 'iCreate'. Het tijdschrift heeft een maandelijkse oplage en noemt zich 'het ultieme lijfblad voor Mac en iPod gebruikers'. Ook de iPhone zal niet worden vergeten volgens iCreate....
Placeholder

Aandeel online surfers met iPhone groeit gestaag door

1 min
Nieuws
Het aantal gebruikers die surfen met de iPhone groeit gestaag door. Op dit moment vertegenwoordigd de iPhone browser een marktaandeel van zo’n 0,31%. Dit aandeel is verdubbeld sinds de introductie van de iPhone 3G. Analysten voorspellen dat deze groei naar verwachting zal aanhouden.
Placeholder

Twitter op de iPhone: Twittelator

1 min
Apps
Even laten weten wat je aan het doen bent, het kan met Twitter. Ook op je iPhone kan je volop gebruik maken van Twitter. Vandaag ga ik het hebben over Twittelator.
Placeholder

Nike + op de iPhone 3G – binnenkort….

1 min
Nieuws
We zaten er al een tijdje op te wachten: Nike + voor de iPhone. De samenwerking van Nike met Apple richt zich in het kort op hardlopers die via een Apple sensor in een Nike schoen hun loopdata registreren. Deze toepassing wordt naar verwachting ook heel vlot beschikbaar op de iPhone. Een frans iPhone weblog heeft gisteren de eerste screenshots weten te bemachtigen. De screenshots laten al een en ander los over de mogelijke functionaliteiten. Denk hierbij aan tijd en afstandmeting, calorieenverbruik, persoonlijk trainingsschema en je favoriete hardloopmuziek.
Placeholder

iPhone 2.0.2 beschikbaar

1 min
Nieuws
iPhone firmware 2.0.2 is beschikbaar, je kunt updaten door in itunes op ”update” te klikken. Er is weinig bekend over de nieuwe firmware behalve dat deze bugfixes bevat. Morgen meer!
Placeholder

ZiPhone voor iPhone 3G komt eraan

1 min
Nieuws
Zibri, maker van de 'ZiPhone' waarmee je ultra-eenvoudig de eerste generatie Apple iPhone kon jailbreaken, activeren en unlocken is weer aan het werk geslagen. Doel van zijn nieuwe project: de iPhone 3G unlocken! Op zijn blog is het 'ei van columbus' in beeld met de uitspraak 'Like the egg of Columbus, sometimes the best solution is the simplier'. We verwachten spoedig nieuws te kunnen brengen over ZiPhone voor de iPhone 3G.....
Placeholder

Vietamezen unlocken iPhone 3G?

1 min
Nieuws
Een Vietnamese belwinkel beweert dat de iPhone 3G is te hacken door aan het moederbord te sleutelen. Hoe precies is niet duidelijk maar dat de soldeerbout er aan te pas komt staat buiten kijf. Foto’s illustreren dat de 3G na de ingreep met een willekeurige sim-kaart werkt. Daarnaast toont een…

Download onze app

Download onze app