Placeholder

Chatten mogelijk dankzij FlickIM

0
1 min
Apps
Zoals al bekend is het niet mogelijk om op de iPhone met anderen te chatten, tenzij je heen en weer blijft sms’en of mailen. Daarom heeft Internet Next3 een AIM chat applicatie voor de iPhone gemaakt die dit mogelijk is. Het enigste wat je daarvoor hoeft te doen is met…
Placeholder

Je geslachtsdeel voor een iPhone

0
2 min
Nieuws
Een Amerikaan, Sean Johnson, mocht van zijn vrouw niet meer zoveel elektronica kopen. De iPhone was voor hem dus ook verboden. Toen hij 'heel toevallig' langs een AT&T winkel reed kon hij het niet laten en kocht hij de iPhone. Toen zijn vrouw hem vroeg hoe veel hij er voor over had, had hij er wel héél veel voor over.
Placeholder

Screenshots nemen op de iPhone

1
1 min
Tips
Erica Sadun heeft een screenshot-programma ontwikkeld waarmee het mogelijk is screenshots te nemen op de iPhone. Ook is het mogelijk meerdere screenshots achter elkaar te nemen (4 per minuut). Hele filmpjes met alleen screenshots gaat waarschijnlijk niet lukken. De afbeeldingen die eruit komen rollen zijn van PNG-formaat.
Placeholder

iPhone Matters wedstrijd: De winnaar

0
1 min
Nieuws
Je kon via iPhone Matters.com een iPhone winnen door een grappig/orgineel filmpje of foto over de iPhone te maken. Dit is de winnaar: The last Straw Hieronder vind je nog een paar andere inzendingen: Dad, I’m an iPhone The smallest iPhone So Jealous Reinvented, Right here Die van de winnaar…
Placeholder

iPhone slechts in 3 Europese landen te koop

1
1 min
Nieuws
Volgens de Britse krant Financial Times zal de iPhone dit jaar niet in Nederland te koop zijn. De iPhone zou dit jaar alleen in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk te koop zijn. Waarom het in de rest van Europa is uitgesteld is niet bekend.
Placeholder

Google op iPhone

0
1 min
Tips
Google heeft een nieuwe zoekpagina gemaakt, speciaal voor de iPhone. Je kunt hiermee zoeken zonder te hoeven in- en uitzoomen. De website is hier te bezoeken.
Placeholder

Dailymotion op iPhone

0
1 min
Nieuws
Dailymotion heeft een iPhone versie van de website gelanceerd. Dailymotion is een website als YouTube en staat ook op de 2e plek van de wereld op dit gebied. De video’s zijn in MP4-formaat. De website is hier te bezoeken.
Placeholder

Hoe ziet een website er op de iPhone uit?

0
1 min
Nieuws
Dankzij iPhoney is het mogelijk om je website te bekijken als hoe hij er op de iPhone uit zou komen te zien. De software is gemaakt door Marketcircle. iPhoney werkt alleen op een Mac. Het is mogelijk je website horizontaal of verticaal te bekijken. iPhone is hier te downloaden.
Placeholder

Updates voor versie 2.0

0
1 min
Nieuws
Apple is al druk bezig met versie 2.0 van de iPhone. Er zullen aardig wat handige updates komen, zoals je eigen hoofdscherm beheren, en kopiëren en plakken.
Placeholder

Design je eigen iPhone!

0
1 min
Nieuws
Het is dankzij ColorWare mogelijk je eigen iPhone te designen. Tenminste, je kunt de kleuren zelf bepalen. Je kunt elk onderdeel een andere kleur geven. Je betaald hier natuurlijk wel meer voor. Het is meteen mogelijk hem te bestellen, je zult dan wel over een Amerikaans adres moeten beschikken.
Placeholder

Gratis iPhone op 2 manieren

0
1 min
Nieuws
Je hebt geen zin om tot het einde van het jaar te wachten voordat je eindelijk de iPhone hebt? No problem. Dankzij Buy me an iPhone.com kun je je iPhone uitprinten en in elkaar vouwen. Binnen 10 min. je eigen iPhone. Dat is mooi geregeld, toch?
Placeholder

De technische kant

0
1 min
Nieuws
Dan nu maar een artikel over de technische kant van de iPhone. De iPhone heeft een hoogte van 11,5 centimeter, een breedte van 6,1 centimeter, een diepte van 11,6 millimeter en een gewicht van 135 gram. Je kunt de iPhone met 4GB en met 8GB geheugen kopen. Het is een…
Placeholder

iPhone is de toekomst

0
1 min
Nieuws
Een mooi filmpje over hoe geweldig de iPhone is. Het ziet er prachtig uit en het lijkt net een officiele reclame. Dat is het dus niet. Het is gemaakt door Ryan Landels, die zo te zien erg goed is in videobewerking.
Placeholder

iPhone in de blender

1
1 min
Nieuws
In een ander filmpje is te zien dat de iPhone niet kapot gaat als je hem meerdere malen laat vallen. Maar gaat hij wel kapot als je hem in de blender stopt?