Placeholder

Yahoo lanceert OneConnect applicatie voor iPhone

1 min
Nieuws
Yahoo heeft een ‘OneConnect’ applicatie voor de iPhone uitgebracht (ter preview). De app maakt het mogelijk om al je sociale netwerken te koppelen, zoals Facebook, MySpace, Twitter, Flickr en bijvoorbeeld Last.fm.
Placeholder

Google Android nu al top of flop?

1 min
Nieuws
Alles wat Google aanraakt veranderd in goud, zo lijkt het ... de werkelijkheid is mogelijk anders. Er klinken steeds meer kritische geluiden rondom de introductie van Android, het besturingssyteem van Google voor mobiele telefoons.
Placeholder

Apple Let’s Rock Keynote Steve Jobs video

1 min
Nieuws
De video van de keynote van Steve Jobs op het Apple Let's Rock event is nu te bekijken (duurt circa 1 uur). De keynote geeft inzicht in: Nieuwe iPod Nano (dunste ooit in 9 kleuren) Nieuwe iPod Touch met ingebouwde luidsprekers en Nike+ iTunes versie 8 met Genius Nieuwe Apple hoofdtelefoon in oktober App store groot succes (sinds 11 juli 100 miljoen downloads) iPhone firmware 2.1 vanaf aanstaande vrijdag op iTunes (veel bugs opgelost) Bekijk de Let's Rock keynote videopagina of direct doorklikken naar de video zelf (met iPhone).
Placeholder

Firmware 2.1: Vrijdag beschikbaar

1 min
Nieuws
Vanaf aanstaande vrijdag zal de nieuwe iPhone firmware beschikbaar komen, dit heeft Steve Jobs aangekondigd tijdens de keynote op het Apple Let’s Rock Event. De update zal de crashende applicaties oplossen, ook zal de batterijduur verbeterd worden, en zullende de afgebroken gesprekken opgelost worden. Waarschijnlijk is voor de update naar…
Placeholder

Apple let’s rock event, vanavond 19.00 uur

1 min
Nieuws
Vanavond 19u Nederlandse tijd start het Apple Let's Rock Event in San Francisco. Naar verwachting wordt daar de nieuwe iPod (touch) gepresenteerd, en meer.....
Placeholder

iPhone 3G vanavond bij TROS Radar

1 min
Nieuws
De iPhone 3G is vanavond te gast bij TROS Radar om 20.30u op Nederland 1. Radar heeft ruim 500 klachten ontvangen over het bereik van de iPhone 3G. T-Mobile geeft vanavond in de studio nadere uitleg over dit probleem. Bekijk voor meer info iPhoneForum.nl met het onderwerp iPhone 3G problemen dekking…
Placeholder

Pull my finger app – video

1 min
Nieuws
De 'Pull my finger' app met scheetgeluiden gaan we helaas niet terugzien in de App store. Apple heeft de applicatie niet goedgekeurd vanwege het 'beperkte nut' ervan. De afkeur van deze applicatie heeft reeds aardig wat stof doen opwaaien, veel ontwikkelaars betichten Apple van 'willekeur'. Bekijk de video wanneer je wilt weten wat je mist...
Placeholder

Nieuwe iPod (Touch) en iTunes 8 op Apple Let’s Rock Event

1 min
Nieuws
Is dit de nieuwe Apple iPod (4G)? Talloze geruchten doen de ronde over de echtheid van deze foto. We hoeven naar niet lang te wachten op het antwoord hierop. Aanstaande dinsdag, 9 september, wordt de nieuwe iPod en iPod touch naar verwachting gepresenteerd op het 'Apple Let's Rock media event' in San Francisco.
Placeholder

iPhone 3G als lokkertje en marketinginstrument?

1 min
Nieuws
E-id uit Vianen heeft al haar medewerkers een Apple iPhone mee naar huis gegeven. Dit laat het bedrijf graag aan iedereen weten gezien het grote billboard aan het pand langs de A2. De iPhone wordt hiermee actief ingezet als marketinginstrument en lokkertje voor potentiele nieuwe medewerkers. Het bedrijf dat zich richt op het bedenken en ontwikkelen van ICT oplossingen ziet in het iPhone platform een groot potentieel.
Placeholder

iPhone Dev Camp videoverslag

1 min
Nieuws
Afgelopen zaterdag was er in Amsterdam de eerste Nederlandse iPhone Dev Camp. Zo'n 80 iPhone ontwikkelaars waren bijeengekomen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook vooral om te ontwikkelen!
Placeholder

Ook Samsung komt met eigen Symbian applicatie shop

1 min
Nieuws
Samsung onthuld volgende maand een eigen ‘Symbian applicatie shop’. Samsung is hiermee het vierde bedrijf dat in korte tijd een eigen ‘App Store’ aankondigd. Eerder lieten T-Mobile, Microsoft en Google (Android) al weten met een eigen applicatie shop te komen.
Placeholder

iPhone 3G unlock competitie

1 min
Nieuws
Zie jij een manier om de iPhone 3G te kunnen unlocken? Let dan even op, mogelijk kan je een leuke som geld verdienen.... Op http://unlock3g.org/ is een heuze iPhone 3G unlock competitie gestart.
Placeholder

Samen zetten we Nederland op de kaart

1 min
Nieuws
De iPhone 2G was sinds firmware 1.1.3 al uitgerust met locatiebepaling binnen Google Maps. Dit gebeurde op basis van de postities van de aanwezige GSM masten en wifi netwerken. De iPhone 3G heeft hier GPS aan toegevoegd waarmee over het algemeen de positiebepaling nauwkeuriger kan worden bepaald. Apple heeft met SkyHook een deal gesloten. Skyhook zet wereldwijd wifi netwerken op de kaart waarmee de positiebepaling van de iPhone kan worden geperfectioneerd. Dit is vooral van toegevoegde waarde voor iPhone 2G gebruikers die geen GPS aan boord hebben. Help je mee dit product te verbeteren?
Placeholder

Volg orkaan Gustav op iPhone

1 min
Nieuws
De orkaan ‘Gustav’ is vandaag in New Orleans aan land gekomen, reeds 2 miljoen mensen zijn hiervoor geevacueerd.  De orkaan kan je live volgen op je iPhone volgen. Je surft hiervoor naar het volgende adres: http://i.wund.com/tropical.
Placeholder

Man neemt iPhone mee in graf

1 min
Nieuws
In de rouwadvertentie van Erik Visser (overleden op 27 augustus j.l.) stond wel een erg opmerkelijk verzoek. De man uit Schagen heeft zijn iPhone mee het graf in genomen en vroeg de nabestaande hun laatste boodschap te sms-en.

Download onze app

Download onze app