Placeholder

iPhone is de toekomst

0
1 min
Nieuws
Een mooi filmpje over hoe geweldig de iPhone is. Het ziet er prachtig uit en het lijkt net een officiele reclame. Dat is het dus niet. Het is gemaakt door Ryan Landels, die zo te zien erg goed is in videobewerking.
Placeholder

iPhone in de blender

1
1 min
Nieuws
In een ander filmpje is te zien dat de iPhone niet kapot gaat als je hem meerdere malen laat vallen. Maar gaat hij wel kapot als je hem in de blender stopt?
Placeholder

De ingebouwde iPod

0
1 min
Nieuws
Wat zijn de functies van de iPod nu eigenlijk? Dat zie je allemaal in dit filmpje. Hou je de iPod normaal in je hand, dan luister je gewoon en kun je het volume regelen. Kantel je hem een kwartslag, dan kun je door de albums bladeren.
Placeholder

Foto’s bekijken op de iPhone

0
1 min
Nieuws
In dit filmpje zie je de mogelijkheden die je hebt als je foto’s aan het bekijken bent op je iPhone, zoals inzoomen, uitzoomen, mailen, enz. Het leuke aan de iPhone is is dat er een zender in zit die het herkent als je de iPhone een kwartslag kantelt. Wanneer je…
Placeholder

Bellen met de iPhone

0
1 min
Nieuws
Op YouTube staat een mooi filmpje van het bellen met de iPhone. Het is volgens het filmpje ook mogelijk om met zijn 3en 1 gesprek te hebben. Het filmpje is hier te vinden.
Placeholder

Internetten met Safari

0
1 min
Nieuws
Een kort filmpje waarin Safari wordt gebruikt en hoe dat in zijn werk gaat. Het filmpje is hier te vinden.
Placeholder

iPhone presentatie

0
1 min
Nieuws
In dit filmpje wordt de iPhone door Steve Jobs gepresenteerd. Het filmpje is van hoge kwaliteit en duurt 50 minuten.
Placeholder

Bekijk de iPhone 3D

0
1 min
Nieuws
Houd de muis ingedrukt en versleep hem om de iPhone te draaien.
Placeholder

iPhone tutorial

0
1 min
Tips
Een korte uitleg over het uiterlijk van de iPhone, en een hele uitgebreide uitleg over hoe de iPhone werkt. Erg handig als je bijv. net een iPhone hebt gekocht of als je wilt weten of hij wel het geld waard is.
Placeholder

Check beschikbaarheid iPhone met Google

0
1 min
Apps
Er is een handige applicatie op internet verschenen waarmee het mogelijk is live te controleren waar de iPhone nog beschikbaar is. Deze applicatie is op Google Maps te bekijken en is hier te vinden.
Placeholder

Vodafone wordt Europese provider

0
1 min
Nieuws
Waarschijnlijk wordt Vodafone de Europese aanbieder van de iPhone. Een Engelse winkel heeft perongeluk de iPhone online gezet, klaar om te bestellen, met een Vodafone-abonnement.
Placeholder

Media Markt maakt al reclame iPhone

0
1 min
Nieuws
Media Markt Duitsland maakt al reclame voor de iPhone, zoals te zien op de website. 'Touching is Believing', dat is de slogan waarmee de winkelketen de iPhone over de toonbank wil krijgen.