Placeholder

Blackberry Thunder wil aangeraakt worden

0
1 min
Nieuws
RIM lanceert deze zomer een versie van haar 'Blackberry Thunder' met aanraakscherm. Hiermee gaat Blackberry de directe concurrentie aan met de Apple iPhone.
Placeholder

iPhoned.nl zoekt enthousiaste nieuwsreporters!

0
1 min
Nieuws
Heb je een obsessie voor de Apple iPhone, volg je alle ontwikkelingen op dit gebied en laat je dit graag aan anderen weten? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!
Placeholder

Blackberry maakt zich geen zorgen om de Apple iPhone

0
1 min
Nieuws
Jim Balsille, de directeur van RIM (fabrikant van de Blackberry) heeft aangeven zich geen zorgen te maken over de hype rondom de Apple iPhone. Wat hem betreft heeft iPhone geen ‘zakelijke uitstraling’ en schetst daarbij dat marktaandeel van de iPhone wegzakt ten opzichte van de Blackberry.
Placeholder

Apple iPhone zo goed als uitverkocht

5
1 min
Nieuws
De Apple iPhone is in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk bijna niet meer leverbaar. Het lijkt erop dat Apple de voorraden van het huidige type iPhone laat ‘opdrogen’. Beetje bij beetje worden de eerdere geruchten rondom de nieuwe iPhone 3G werkelijkheid. Gaat T-Mobile de iPhone in Nederland leveren?….
Placeholder

Gratis internet voor Amerikaanse iPhone gebruikers

0
1 min
Nieuws
Amerikaanse gebruikers van de iPhone hebben vorige week via hun provider AT&T gratis toegang gekregen tot 17000 beschikbare hotspots. Dit aantal zal de komende tijd verder groeien omdat AT&T meer openbare plekken van WIFI zal voorzien.
Placeholder

iPhone populairste cameratelefoon volgens Flickr

1
1 min
Nieuws
De Apple iPhone is niet alleen de meest populaire telefoon om te internetten, volgens fotosite Flickr.com is het tevens de meest gebruikte cameratelefoon. De iPhone ligt hiermee met enige voorsprong voor op de Nokia N95. De Nokia N73, de Sony Ericsson K800i en W810i volgen met enige achterstand Gisteren zijn er bij voorbeeld ruim 14.000 foto's met een iPhone naar Flickr.com ge-upload.
Placeholder

Oostenrijk testgebied voor de nieuwe iPhone 3G

0
1 min
Nieuws
Apple is van plan om Oostenrijk als testland te gebruiken voor zijn nieuwe 3G iPhone. Dat heeft Apple's partner T-Mobile in een persconferentie in dat land bekend gemaakt. Volgens de krant "Der Standard" hoopt T-Mobile op een doorbraak van de nieuwe iPhone zodra deze op de markt komt. De nieuwe iPhone zal voorzien zijn van een snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile heeft nog geen cijfers bekend gemaak over de verkoop van de iPhone, maar in Europa is de iPhone nog geen groot succes.
Placeholder

Web app: 15 daagse weersverwachting op de iPhone

1
1 min
Apps
De Apple iPhone is standaard uitgerust met een mooie weer applicatie waarmee je eenvoudig een 5-daagse verwachting van bijna alle plaatsen ter wereld kunt opvragen. De Amerikaanse weergigant 'Accuweather' gaat nu een stap verder. Accuweather biedt een iPhone weer web applicatie aan met een 15 daagse weersverwachting.
Placeholder

iPhone Video Recorder: Video’s opnemen met de iPhone

1
1 min
Apps
Met een druk op de knop videofilmpjes opnemen met de iPhone, het is mogelijk met de 'iPhone Video Recorder' applicatie. Deze 'iPhone Video Recorder' applicatie tovert de iPhone fotocamera om tot een heuze videorecorder. De applicatie is gemaakt door 'Dream Catcher'.
Placeholder

Meer info over de iPhone 2.0 – 3G

8
2 min
Nieuws
Apple presenteert de nieuwe iPhone waarschijnlijk tijdens de World Wide Developer Conference op 9 juni. Volgens de analisten beschikt deze nieuwe versie van het apparaat over iPhone 3, GPS en over haptische feedback  waardoor de iPhone licht vibreert als je een toets indrukt. Naar verwachting introduceert Steve Jobs tijdens de conferentie ook een nieuwe iPod en Macbook.
Placeholder

iPhone Enthusiasts Group op LinkedIn.com

0
1 min
Nieuws
LinkedIn.com, de meest populaire sociale netwerksite voor professionals is sinds vandaag een Apple iPhone netwerkgroep rijker. Binnen LinkedIn bestaat er de mogelijkheid om je aan te melden voor verschillende kennis- of netwerkgroepen, vanaf vandaag is er ook een groep voor iPhone enthousiasten.