iPhoneForum.nl helpt je verder!

iPhoneForum.nl helpt je verder!

1 min
Nieuws
Toe aan een aankoopadvies, problemen met je iPhone of op zoek naar leuke iPhone applicaties? iPhoneForum.nl helpt je verder. Op iPhoneForum.nl kan je terecht voor allerhande nieuwtjes, vragen, tips en adviezen met betrekking tot de iPhone (3G).
iPhone 3G vanaf morgen in meer landen

iPhone 3G vanaf morgen in meer landen

1 min
Nieuws
Ga jij deze herfst naar Afrika, dan heb je een grote kans dat je ook daar de iPhone 3G tegen gaat komen. Morgen komt de iPhone namelijk in nog eens 29 landen uit, hiermee komt het totaal op 73 landen. Of de iPhone in de nieuwe landen prepaid, of simlock-vrij uitkomt, is nog niet bekend.
iPhone 3G als mobiele beveiligings surveillance

iPhone 3G als mobiele beveiligings surveillance

1 min
Nieuws
Een leuke en verrassende samenwerking tussen de Apple iPhone 3G en een Axis netwerk camera: iedereen met een iPhone 3G is in staat om vanaf elke locatie (de enige verreiste is een 3G verbinding) zijn Axis camera in de gaten te houden.
Review: Pianist applicatie

Review: Pianist applicatie

1 min
Apps
Piano spelen op de iPhone... Kan dat? Dat was het eerste wat ik dacht over Pianist. En dat was ook nog de vraag toen ik deze app kocht. Maar nu ben ik tot de conclusie gekomen, en deze ga ik laten horen in de vorm van een review.
Ook afwijs-mail valt onder NDA Apple

Ook afwijs-mail valt onder NDA Apple

1 min
Nieuws
Veel ontwikkelaars publiceren de ''afwijs-mail'' van hun applicatie, nadat deze geweigerd is. Maar hier gaat Apple hard tegen optreden: Apple waarschuwt sinds kort in de ''afwijs-mail'' dat ook de informatie in de mail valt onder Apple's NDA (Non Disclosure Agreement)
Placeholder

iPhone Developer University gelanceerd

1 min
Nieuws
Apple heeft in de VS het ‘iPhone Developer University’ programma gelanceerd. Dit programma is ontwikkeld voor onderwijsinstellingen die met de iPhone SDK (ontwikkelomgeving) aan de gang willen.
Placeholder

Hartslag meten met de iPhone 3G

1 min
Apps
John Ballinger werkt aan een applicatie waarmee je via de microfoon van de iPhone je hartslag kan meten. Tevens is het mogelijk je hartslag handmatig te meten met een stopwatch hulpje.
Placeholder

T-Mobile G1 vandaag gelanceerd

1 min
Nieuws
Zoals we reeds eerder aankondigden is vandaag de T-Mobile G1 telefoon gelanceerd. Het betreft een product uit een samenwerking van T-Mobile, Google en HTC. De T-Mobile G1 foto's lekte al eerder uit. Vanmiddag om 16.30u heeft de officiele persrelease plaatsgevonden. Het toestel dient de concurrentie aan te gaan met onder andere de Apple iPhone.
Placeholder

Apple-fan slaat terug: ”I’m a PC”

1 min
Nieuws
Microsoft is een reclamecampagne gestart, en heeft al enkele reclamefilmpjes uitgebracht. Een van de spotjes is door een Apple-fan bewerkt tot iets, wat Microsoft niet leuk zal vinden.
Placeholder

RunKeeper: App voor de sportieve iPhone 3G gebruikers

1 min
Apps
Waar Apple zelf het in samenwerking met Nike probeerde door de Nike+iPod uit te brengen komt RunKeeper met de eerste echte oplossing voor hardlopers en wielrenners: een GPS oplossing die snelheid en afgelegde route in kaart brengt na een hardloop sessie.
Placeholder

Eerste foto’s HTC Dream, G1, Google GPhone?

1 min
Nieuws
Vanmiddag presenteert T-Mobile USA in samenwerking met HTC en Google de eerste mobiele telefoon op basis van het veelbesproken Android platform. T-Mobile noemt de telefoon de G1, een Amerikaanse blogger heeft naar eigen zegge de eerste foto’s hiervan in handen.
Placeholder

iPhysics komt terug!

1 min
Nieuws
iPhysics was een populaire applicatie die beschikbaar was in de Installer in firmware 1.x.x, maar binnenkort zal deze game ook in de App Store verschijnen. De gratis lite-versie is al naar Apple gestuurd om door de ''zware test'' heen te komen.
Placeholder

Vervelend gesprek? GottaGo helpt je!

1 min
Nieuws
Je hebt het vast wel eens meegemaakt een oersaai gesprek met een onbelangrijk persoon, eigenlijk wil je zo snel mogelijk naar huis, maar je kunt niet zomaar weglopen. Voor dit soort momenten heeft Windy Studio's een applicatie uitgebracht: GottaGo, je kiest een tijd wanneer je gebeld wilt worden en... floeps je telefoon gaat.
iPhone applicatie ontwikkelen: user interface hulpje

iPhone applicatie ontwikkelen: user interface hulpje

1 min
Tips
Denk je eraan om zelf een iPhone applicatie te ontwikkelen? Met enig knip-en-plakwerk kan je nu alvast de user interface uitwerken. Hiervoor is een Photoshop bestand beschikbaar met nagnoeg alle ‘user interface elementen’ die beschikbaar zijn op de iPhone (binnen de iPhone SDK).
Placeholder

Rustig wegdoezelen met iNap Travel Alarm

1 min
Apps
Vanaf nu kan je gerust even wegdoezelen in de trein of bus. Met het 'iNap Travel Alarm’op je iPhone wordt je gewekt wanneer je de eindbestemming bereikt. Je voorkomt hiermee je eindbestemming te missen of te vroeg wakker te worden door een vertraging.

Download onze app

Download onze app