Placeholder

Toekomstmuziek: mp3-tjes uit de lucht plukken met je iPhone

1
1 min
Nieuws
Volgens Tweakers.net en NY Times is Apple in onderhandeling met de muziekbusiness om mp3 bestanden rechtstreeks via het telefoonnet i.p.v. internet te downloaden. Lees het volledige artikel op Tweakers.net
Placeholder

Toch nog bijzonder zijn met je 1.x iPhone?

0
1 min
Nieuws
Maclove heeft een nieuwe leuke manier geïntroduceerd om je 'oude iPhone' met firmware versies 1.x.x. toch nog op te laten vallen. Zoals we allemaal weten, of in ieder  geval verwachten, komt de nieuwe iPhone 2 zeer binnenkort uit. Als echte apple liefhebber ga je natuurlijk voor je kwaliteit van de interface en de hardware, maar dat je niet meer de meest gewilde telefoon op de verjaardagsfeestjes hebt is toch wat minder...
Placeholder

iRadio: streaming radio luisteren op je iPhone

5
1 min
Apps
iRadio is een applicatie waarmee je enkele honderden radiostreams kan aanroepen met je iPhone. De applicatie is niet nieuw, maar wel het aanraden waard.
Placeholder

Apple iPhone 3G, nieuwe foto’s van hoesje…

3
1 min
Nieuws
Vandaag zijn er op de site van ‘XSKN’, een fabrikant van Apple accesoires, een aantal afbeeldingen verschenen waarvan wordt vermoed dat het de nieuwe Apple iPhone 3G is.... Update: het blijkt een hoesje voor de iPhone te zijn.... 
Placeholder

Nieuwe Google Reader voor de iPhone

0
1 min
Apps
Deze week kondigde het Google Reader team een nieuwe bèta versie van de bekende nieuwsfeed reader aan. Een van de opvallendste veranderingen aan de nieuwe Google Reader voor de iPhone is dat er meer, tot wel 15 artikelen, onder elkaar worden getoond. Handig en overzichtelijk Het overall beeld is ook verbeterd nu je boven en onder het artikel dat je leest ook de andere titels uit de lijst in beeld blijven. Je wordt als lezer geholpen sneller van artikel te switchen, een aardige feature voor de moderne skimmende internet lezers die vooral op zoek zijn naar snelle informatie in plaats van gedegen inhoud.
Placeholder

Blackberry Thunder wil aangeraakt worden

0
1 min
Nieuws
RIM lanceert deze zomer een versie van haar 'Blackberry Thunder' met aanraakscherm. Hiermee gaat Blackberry de directe concurrentie aan met de Apple iPhone.
Placeholder

iPhoned.nl zoekt enthousiaste nieuwsreporters!

0
1 min
Nieuws
Heb je een obsessie voor de Apple iPhone, volg je alle ontwikkelingen op dit gebied en laat je dit graag aan anderen weten? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!
Placeholder

Blackberry maakt zich geen zorgen om de Apple iPhone

0
1 min
Nieuws
Jim Balsille, de directeur van RIM (fabrikant van de Blackberry) heeft aangeven zich geen zorgen te maken over de hype rondom de Apple iPhone. Wat hem betreft heeft iPhone geen ‘zakelijke uitstraling’ en schetst daarbij dat marktaandeel van de iPhone wegzakt ten opzichte van de Blackberry.
Placeholder

Apple iPhone zo goed als uitverkocht

5
1 min
Nieuws
De Apple iPhone is in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk bijna niet meer leverbaar. Het lijkt erop dat Apple de voorraden van het huidige type iPhone laat ‘opdrogen’. Beetje bij beetje worden de eerdere geruchten rondom de nieuwe iPhone 3G werkelijkheid. Gaat T-Mobile de iPhone in Nederland leveren?….
Placeholder

Gratis internet voor Amerikaanse iPhone gebruikers

0
1 min
Nieuws
Amerikaanse gebruikers van de iPhone hebben vorige week via hun provider AT&T gratis toegang gekregen tot 17000 beschikbare hotspots. Dit aantal zal de komende tijd verder groeien omdat AT&T meer openbare plekken van WIFI zal voorzien.
Placeholder

iPhone populairste cameratelefoon volgens Flickr

1
1 min
Nieuws
De Apple iPhone is niet alleen de meest populaire telefoon om te internetten, volgens fotosite Flickr.com is het tevens de meest gebruikte cameratelefoon. De iPhone ligt hiermee met enige voorsprong voor op de Nokia N95. De Nokia N73, de Sony Ericsson K800i en W810i volgen met enige achterstand Gisteren zijn er bij voorbeeld ruim 14.000 foto's met een iPhone naar Flickr.com ge-upload.