Placeholder

De Godfather der klonen: Meizu M8

5
1 min
Nieuws
De Meizu M8 is het echt helemaal, de beste kloon van de iPhone. Of deze net zo succesvol zal zijn bij de lancering is nog maar de vraag. Hieronder zullen we de iPhone met de Meizu M8 vergelijken. Volgens Rick Martin van CNET.com zullen dit de prijzen zijn van verschillende Meizu M8 modellen: 4GB model: $263 8GB model: $382 16GB model: $460 Of je liever voor deze prijs een kloon hebt, of voor iets duurder de echte is natuurlijk aan jou. Persoonlijk vind ik de prijzen van het 8GB en 16GB model iets te hoog.
Placeholder

Problemen met touchscreens

0
1 min
Tips
Niet alle iPhones hebben hetzelfde touchscreen. iPhones met een Panel ID 7 hebben een donkerder scherm en hebben een zichtbaar grid. De meesten vragen hulp op de Apple forums, maar sommigen willen zelfs direct een nieuwe.
Placeholder

Het internet is gewoon… internet

0
1 min
Nieuws
Een leuk filmpje waarin gezegd wordt dat het internet op de iPhone eigenlijk gewoon internet is. Nou, kijk zelf maar. Bekijk het filmpje.
Placeholder

Het weer op de iPhone zegt meer dan alleen het weer

0
1 min
Nieuws
Op de iPhone zit een ingebouwde Weather Application. Altijd handig. Maar hij verteld je meer. Via een link van Yahoo! onderin het scherm kun je meer te weten te komen over een bepaalde plek, zoals hotels, bioscopen, restaurants, enz. Het is allemaal in een filmpje te zien. Dit filmpje is…
Placeholder

Telefoonrekening van $218 triljoen

0
1 min
Nieuws
Een man in Maleisië kreeg een telefoonrekening van $218.000.000.000.000.000.000 (Amerikaanse Dollar). De man zegt dat hij bijna flauwviel toen hij de rekening zag. Zijn operator, Telekom Malaysia, eist dat de rekening binnen 10 dagen is betaald, of er komt een rechtzaak.
Placeholder

Bellen met de iPod Nano

0
1 min
Nieuws
Nou, het is niet helemaal met je iPod Nano, de iPod Nano is er alleen een onderdeel van. Wat je nodig hebt is nog steeds een mobiele telefoon. Het enigste wat je nog extra moet aanschaffen is een apparaat dat verbinding maakt met je iPod Nano en met je mobieltje. De Lenntech Corps Hookup Lanyard is daar geschikt voor. Deze doet dat draadloos (Bluetooth) en kost maar $69.
Placeholder

iPhone rekening: Meer dan 100 kantjes

0
1 min
Nieuws
De rekening van de iPhone haalt bij een AT&T abonnement makkelijk de 50 kantjes, en met wat meer inspanning zelfs de 100 kantjes. Vraag je je af hoe hoog de rekening dan wel niet is? Al vanaf NUL Dollar. AT&T zet op de maandelijkse rekening die je via de post…
Placeholder

Apple Genius Bar zonder Genius

1
1 min
Nieuws
Problemen met je iPhone? Nou, dan ga je gewoon even langs de Apple Genius Bar, en het is zo opgelost. Dat dacht een man in Amerika toen hij merkte dat zijn iPhone geen geluid meer maakte. Alle instellingen klopten en hij was radeloos. Dus hij ging naar de Apple Genius Bar waar volgens Apple de echte slimmeriken zitten.
Placeholder

Gamen op de iPhone?

3
1 min
Nieuws
Tijdens de laatste iTunes update zijn er 2 opvallende regels code opgemerkt, namelijk de volgende: /* ===== iPhone Game Item Strings ===== */ "4329.001" = "Are you sure you want to remove the selected game from your iPhone?"; "4329.002" = "Are you sure you want to remove the selected games…
Placeholder

Bluetooth headset

3
1 min
Nieuws
Voor wie écht optimaal van de iPod op de iPhone wil genieten, die doet dat natuurlijk draadloos. De bijbehorende headset werkt op bluetooth. De headset heeft een prijskaartje van $129.
Placeholder

Over de top: Louis Vuitton Etui

5
1 min
Nieuws
Voor wie het nog niet genoeg vindt om alleen met zijn iPhone te pronken, koopt in de 21e eeuw natuurlijk een etui voor zijn iPhone die nóg duurder is dan de iPhone zelf. Louis Vuitton is iPhone etuis en tasjes gaan verkopen. Of het de kopers nu om de bescherming…
Placeholder

2 nieuwe iPhone commercials: Instead en Amazing

0
1 min
Nieuws
Apple heeft in Amerika 2 nieuwe iPhone tv-reclames gemaakt. De eerste heet: Instead. Waarom zou je niet een iPod met al je favoriete muziek en video’s in je telefoon dragen, instead (in plaats van) een telefoon én een iPod? De tweede heeft de naam: Amazing. Het is amazing (onvoorstelbaar) wat…
Placeholder

Man ondergaat operatie voor iPhone

1
1 min
Nieuws
De 28 jaar oude Thomas Martel uit Colorado onderging een operatie voor de iPhone. Het bedienen van de iPhone ging hem niet zo gemakkelijk af, omdat hij erg dikke vingertoppen had. Hij kon zijn iPhone laten ombouwen naar grotere knoppen, of zijn vingers laten opereren voor kleinere vingertoppen.
Placeholder

Mundu IM voor de iPhone

0
1 min
Apps
Er zit op de iPhone zelf geen chatapplicatie ingebouwd. Chatten was dus ook niet mogelijk, behalve dan heen en weer mailen. Nu werkt Mundu IM gelukkig ook op de iPhone. Je hoeft geen nieuw account aan te maken, je kunt gewoon met je huidig msnadres inloggen.
Placeholder

iPhone werkend gekregen met T-Mobile

4
1 min
Nieuws
Vincent Verweij was de eerste Nederlander met een iPhone, en de eerste Nederlander wie het is gelukt om de iPhone te laten werken op het Nederlandse T-Mobile. Vincent Verweij is geen hacker, maar gewoon iemand die graag met zijn iPhone experimenteerd. Het is mogelijk met bijna elke operator, maar het ligt aan het type simkaart die het bedrijf gebruikt.