Placeholder

Autocorrectie tijdelijk uitschakelen

1 min
Tips
Sinds firmware 2.2 is het eindelijk mogelijk om de autocorrectie uit te schakelen. Maar wat nou als je het wel goed vindt, maar het soms even kort wilt uitschakelen, bijvoorbeeld voor één frans smsje?
iPhone game: Touch4

iPhone game: Touch4

1 min
Apps
Touch4 is de gratis vier-op-een-rij game voor de iPhone. De bedoeling is zo snel mogelijk vier schijfjes van jouw kleur op een rij te hebben (verticaal,horizontaal of diagonaal). Een zeer oud spel dat nu ook zijn versie voor de iPhone kent! Bovendien is bij deze nu ook ondersteuning voor multiplayer via internet. Enjoy the free game!
Mini microfoon voor iPhone en iPod Touch 2G

Mini microfoon voor iPhone en iPod Touch 2G

1 min
Nieuws
De koptelefoon-aansluiting van de iPhone en iPod Touch 2G ondersteunt microfoons, maar niet de aansluiting van gewone microfoons. Je moet dus speciaal voor de iPod Touch een microfoon kopen, want deze bevat geen interne microfoon. Een mooie oplossing voor dit gemis is de Mini microfoon van USBFever.
iPhone game: Wild West Guns

iPhone game: Wild West Guns

1 min
Apps
Gameloft hun laatste iPhone game heet Wild West Guns. Hoewel het weer eens een 'tap to shoot' game is, levert Gameloft een spetterende schietervaring af waarbij ze extra opties toevoegen om het interessant te houden.
iPhone game: Symbol6

iPhone game: Symbol6

1 min
Apps
Symbol6 van Gogogic is een leuk, nieuw en uitdagende puzzelgame voor de iPhone. Het is gemakkelijk aan te leren, echter moeilijk te overmeesteren. Deze game is pefect te bespelen op momenten waar je niets te doen hebt, bv. in een vliegtuig, trein of eender waar.
Placeholder

PayAttention, mag ik even de aandacht?

1 min
Apps
Als je op een feestje een speech wilt houden tik je soms op je glas om de aandacht te vragen. Maar wat moet je doen als er alleen plastic glazen zijn? PayAttention is de oplossing voor dit soort kleine problemen.
Windows Mobile 6,5 gestolen in Barcelona

Windows Mobile 6,5 gestolen in Barcelona

1 min
Nieuws
Tijdens het Mobile World Congress  in Barcelona is een prototype van een telefoon met Windows Mobile 6,5 gestolen. De pas geïntroduceerde versie van het veel gebruikte OS is uit een vitrine gestolen door een medewerker van de stand.
Placeholder

Appstore Review: Video Vault

1 min
Nieuws
Zoals ik eerder vandaag al posten zou ik een review maken van de nieuwe app Video vault. Ik heb van  ontwikkelaar Tom Connolly een testversie van de app gekregen. De basis van de app is dat iedereen wel wat te verbergen heeft, middels deze app kun je je "geheime"  video's verbergen. Om de bestanden  te beschermen word er gebruik gemaakt van een vier cijferige pincode. Je kunt via WIFI films in Video vault plaatsen en dan is het beschermd door het wachtwoord. Dit doe je heel simpel via je browser, ondersteund worden Internet Explorer, Firefox en Safari.
SouthPark Mobile, gratis volledige afleveringen kijken

SouthPark Mobile, gratis volledige afleveringen kijken

1 min
Apps
Apple heeft eergisteren de applicatie South Park Mobile afgewezen. De applicatie zou 'potentially offensive' zijn. Een ontwikkelaar van een soortgelijke applicatie heeft meteen gereageerd op de afwijzing door de applicatie aan te bieden via Cydia. Één leuk verschil met de officiële applicatie is dat je met deze applicatie volledige afleveringen kan kijken.
South Park app nu te downloaden [Cydia]

South Park app nu te downloaden [Cydia]

1 min
Apps
Eerder deze week werd de officiele South Park applicatie geweigerd door Apple. De makers wilden de applicatie aan bieden in de App Store, maar Apple gooide roet in het eten. De applicatie die nu in Cydia te vinden is, is niet de officiele applicatie, maar is toch de moeite waard. Na het installeren van de applicatie heb je beschikking tot alle South Park afleveringen van alle seizoenen zo meld The iPhone Blog.
Placeholder

Stop je (geheime) video’s in een kluis

1 min
Nieuws
Iedereen heeft wel eens een filmpje waarvan je liever niet hebt dat je vriendin, baas, echtgenoot, vrienden, kinderen enz. het weten. Of dat ze het al dan niet per ongeluk tegen kunnen komen. Om dit probleem op te lossen is er nu Video Vault.  Ook stelt de app je in…
iPhone game: Audi A4 Driving Challenge

iPhone game: Audi A4 Driving Challenge

1 min
Apps
The Audi A4 Driving Challenge is een gratis game dat je een kijk vanuit de hoogte geeft op een race circuit. Er zijn verscheidene circuits en auto's te unlocken die uiteraard steeds van Audi zijn. De game is goed ontwikkeld,echter zeer simpel te bespelen. Wat de game dan wel weer positief maakt, is dat deze gratis te downloaden valt.
AT&T plant 4G

AT&T plant 4G

1 min
Nieuws
AT&T heeft recent aangekondigd dat ze plannen hebben voor hun volgende netwerkgeneratie. Dit zou goed nieuws betekenen voor elke AT&T gebruiker die een hogere internetsnelheid wenst op zijn mobiele telefoon. De upgrade naar 4G zou plaatvinden in 2011.
Yahoo! lanceert zijn mobiel portaal en app. voor de iPhone

Yahoo! lanceert zijn mobiel portaal en app. voor de iPhone

1 min
Apps
Nadat er reeds vele malen over gespeculeerd werd sinds December, zal Yahoo! hun mobiel portaal eind Maart lanceren. Dit is op mobile.yahoo.com bevestigd door Yahoo! zelf. Bovendien zal Yahoo! hun portaal in verschillende versies uitbrengen: een portaal speciaal ontworpen voor de iPhone zelf genaamd 'Yahoo! Mobile' en portalen voor andere smartphones.
5-Row keyboard, weer een custom keyboard

5-Row keyboard, weer een custom keyboard

1 min
Apps
De laatste tijd verschijnen er steeds meer toetsenborden in Cydia. Laatst schreef ik al over een AZERTY-toetsenbord, maar nu is er weer iets nieuws voor de QWERTY-gebruikers. Met deze plug-in krijg je een toetsenbord met daarboven de getallen 1 tot en met 0, net als op een normaal toetsenbord.

Download onze app

Download onze app