Grootste Nederlandse iPhone app heeft 25.000 gebruikers

Grootste Nederlandse iPhone app heeft 25.000 gebruikers

1 min
Apps
De grootste Nederlandse iPhone applicatie is die van Buienradar.nl. De populaire applicatie is volgens Edwin Rijkaart van Cappellen, de eigenaar, in een maand tijd reeds 25.000 keer gedownload.
Placeholder

Ruim 60 miljoen downloads Apple App store in een maand

1 min
Apps
De App store die sinds 11 juli geopend is heeft op dit moment al ruim 60 miljoen downloads gefaciliteerd. Dit nieuws heeft Steve Jobs vandaag bekend gemaakt in een interview met de Wall Street Journal. Veel van de iPhone applicaties in de App store zijn gratis. De verkoop van betaalde apps heeft in de eerste maand reeds een omzet van 20 miljoen euro opgeleverd. Circa 14 miljoen euro wordt uitgekeerd aan de ontwikkelaars van de betaalde apps. Het overige deel is voor Apple zelf.
Placeholder

‘I am rich’ app een collectorsitem?

1 min
Nieuws
De nietszeggende 'I am Rich' app van Armin Heinrich waar we onlangs over schreven is inmiddels door Apple uit de App store gehaald. De app met een prijs van $999,- is in de tussentijd door maar liefst 8 personen aangeschaft. Zal de app uiteindelijk dan toch nog een ‘collectorsitem’ worden gezien z’n korte levensduur, prijs en uitstraling? Armin zal zich hier waarschijnlijk niet wakker van liggen, hij heeft in korte tijd ruim 5500 dollar (70% van 8 x $999,-) verdiend met het partnerprogramma van Apple samen met eeuwige roem….
Placeholder

iPhone 3G test: bij regen bellen met iPhone? Neem paraplu mee!

1 min
Tips
Het Belgische consumenten magazine ‘Test Aankoop’ heeft de iPhone 3G onder handen genomen. Op verschillende punten is de nieuwste iPhone aan de tand gevoeld. De testprocedure is opmerkelijk, zo heeft de iPhone 3G een val- en crashtest moeten doorstaan maar is deze ook in de regen gezet. Een van de eindconclusies is dat je beter een paraplu mee kan nemen zodra je bij regenachtig weer in de buitenlucht een telefoontje wilt plegen…
Placeholder

Pwnage Tool 2.0.2 met installer 4 beschikbaar

1 min
Nieuws
Het is zover, na een mislukte poging gistereavond heeft het iPhone Dev team vanmorgen de Pwnage Tool 2.0.2 gelanceerd, versie 4.0 (beta) van de Installer wordt hierin meegeleverd. De Pwnage Tool 2.0.2 werkt enkel met de iPhone 2.0.1 firmware (!). Met deze tool kan je: iPhone 1.0: Jailbreaken (toegang tot bestandssysteem zodat extra software op de iPhone kan worden gezet) en unlocken (verwijderen simkaarblokkering) iPhone 3G: Jailbreaken (unlocken is nog niet mogelijk!)
Placeholder

Google translation op iPhone

1 min
Nieuws
Google heeft haar vertalingsdienst "Google Translation" geschiktgemaakt voor de iPhone in een Webapp. Met deze dienst vertaal je eenvoudig weg zinnen en woorden van en naar nagenoeg alle talen. Google Translation kan je raadplegen door met je iPhone naar http://www.google.com te surfen, vervolgens kies je voor "Meer" rechtsbovenin de navigatiebalk.
Placeholder

iPhone 3G in België gelocked? (deel 2)

1 min
Nieuws
Gisteren berichtte we over de iPhone 3G toestellen in België die mogelijk voorzien zouden zijn van een simlock. Verschillende media hebben dit bericht overgenomen. Vandaag is er meer duidelijkheid gekomen over de precieze stand van zaken.
Placeholder

Met spraakherkenning op iPhone zoeken in YellowPages

1 min
Nieuws
Een feature die standaard ontbreekt op de iPhone is de mogelijkheid tot spraakherkenning. Hier lijkt nu verandering in te komen. Het Amerikaanse AT&T maakt het nu mogelijk om met spraakherkenning te zoeken in de Amerikaanse Gouden Gids (Yellowpages.com).
Placeholder

Ook T-Mobile komt met eigen iPhone blog

1 min
Nieuws
Vandaag heeft T-Mobile een eigen iPhone blog gelanceerd. Het blog heeft als doel om onduidelijkheden rondom de iPhone van T-Mobile weg te nemen.
Placeholder

Nieuwe levering iPhone 3G België gelockt?

1 min
Nieuws
De nieuwe levering van iPhone 3gs aan Mobistar Center Bree lijken voorzien te zijn van een simlock, dit werd vandaag telefonisch bevestigd aan iphoned.nl. Een van onze bloggers had vernomen dat de Mobistar Center’s weer iPhone 3G’s uit voorraad kunnen leveren, vandaar dat er direct telefonisch contact is gezocht met het dichtstbijzijnde Mobistar Center: locatie Bree.....
Placeholder

T-Mobile verkoopt 35.000 iPhone’s in Nederland en levertijd wordt korter

1 min
Nieuws
T-Mobile heeft vandaag haar resultaten bekend gemaakt, hierbij werd ruim aandacht geschonken aan de lancering van de iPhone 3G op 11 juli j.l. Volgens T-Mobile heeft het bedrijf reeds 35.000 iPhone 3G toestellen verkocht sinds de officiële introductie. De levertijd van de iPhone 3G is volgens de woordvoerder op dit moment tussen de twee tot drie weken.
Placeholder

iPhone waarschuwt voor aardbevingen

1 min
Nieuws
De iPhone is standaard uitgerust met een ‘accelerometer’ hiermee kunnen bewegingen worden geregistreerd. Wetenschappers van twee Amerikaanse universiteiten zien mogelijkheden om de accelerometer te gebruiken om aardbevingen waar te nemen en zodoende levens te redden.
Placeholder

iPhonehelpdesk.nl in de problemen?

1 min
Nieuws
Al enige dagen gaan de geruchten dat de webwinkel iPhonehelpdesk.nl serieuze problemen heeft. De website verkoopt iPhones zonder simlock, waaronder de iPhone 3G. De toestellen dienen vooraf betaald te worden.
Placeholder

iPhone 3G maken met MS Paint

1 min
Nieuws
Piotr Tarasov is een iPhone liefhebber en een echte prof met MS Paint. Alwaar ik MS Paint altijd heb verafschuwd kan je er blijkbaar toch mooie dingen mee maken. .... Piotr laat in een video van 6 minuten zien hoe je een eigen iPhone maakt met MS Paint.
Placeholder

‘I am Rich’ Applicatie van Armin Heinrich

1 min
Apps
“I am Rich” moet Armin Heinrich gedacht hebben toen hij werkte aan deze applicatie voor de iPhone. De I am Rich applicatie toont enkel een fonkelende rode juweel op het scherm van je iPhone en is het bewijs dat jij deze steen kon veroorloven voor maar liefst $999,-