Over IP

Sinds de oprichting in 2006 is IP een vertrouwd gezicht in de community, de website bereikt maandelijks ruim een miljoen bezoekers en is de grootste smartphone-website van Nederland.

Startpunt voor elke smartphone-enthousiast

IP is sinds de oprichting in 2006 het startpunt voor elke smartphone-enthousiast. Een dedicated team van ervaren specialisten werkt doorlopend aan de website. Ze doen verslag van het laatste nieuws, handige tips en maken reviews van de beste apps. Ook voelen ze de laatste smartphones en -accessoires stevig aan de tand.

Over ons

Het team experts achter IP.

Persinformatie

Ons team staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem contact met ons op.

Beste prijsvergelijking van smartphone producten

Een belangrijk onderdeel van IP is de product- en prijsvergelijker van devices. De mogelijkheden hiervan zijn uniek in Nederland. Realtime checken en vergelijken onze systemen de productprijzen (los of met abonnement), levercondities en shopbeoordelingen van alle belangrijke Nederlandse webwinkels.

Auteurs

Peter Geurts

Smartphone , tech-liefhebber en internetgeek. Dagelijks als ondernemer actief achter de projecten Smartphone.nl, Androidplanet.nl en iPhoned.nl. Master ‘E-business’ afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en een bachelor ‘bedrijfseconomie’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Directeur van BigSpark B.V., de uitgever achter iPhoned.nl

Bekijk alle 20 berichten

Download onze app

Download onze app