Je kunt nu ook zwarte AirPods kopen (en ze zijn prachtig)

Piet-Jan Lentjes
13 februari 2023, 13:44
3 min leestijd
Je kunt nu ook zwarte AirPods kopen (en ze zijn prachtig)

De Airpods van Apple zijn alleen in het wit te koop, of toch niet? Wij laten je zien hoe je toch zwarte (en andere kleuren) AirPods kunt kopen.

Lees verder na de advertentie.

Zwarte AirPods: waar kun je ze kopen?

Zou het niet mooi zijn als Apple ook zwarte AirPods zou verkopen? Of AirPods met een lekker fel kleurtje? Of nog gekker: AirPods met een aantal kleuren? Apple zal het waarschijnlijk niet snel doen, maar er is een manier om nu al zwarte AirPods te kopen.

De website ColorWare verkoopt officiële AirPods in allerlei verschillende kleuren. Nog toffer: je kunt zelf de kleuren kiezen van je nieuwe AirPods. De oordopjes kun je zelfs verschillende kleuren geven. Groen-gele AirPods met een oranje doosje? Of knalgeel? Mat zwart? Het kan allemaal.

airpods kleuren

AirPods met andere kleuren bestellen

Surf naar de ColorWare-website. Klik op ‘Products > Headphones’ en kies de AirPods die je wilt, bijvoorbeeld de ‘AirPods Pro 2nd Gen’. Klik bij de AirPods op ‘Create Yours’. Vervolgens kun je de AirPods en het doosje een eigen kleur geven. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zwarte AirPods maken of een van de andere kleuren kiezen. Let op! Sommige kleuren zijn wel wat duurder.

Airpods 3 zwart

Wanneer je de kleuren van de AirPods naar wens hebt aangepast kun je ze bestellen. Rechtsonder zie je de prijs van de oordopjes. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten er nog bij komen (zo’n 50 euro). Vergeet niet dat je ook nog met import- en inklaringskosten zit. Bij de AirPods Pro 2 is dit zo’n 100 euro.

Dat maakt het bestellen van deze zwarte AirPods wel behoorlijk prijzig. Wij kwamen op zo’n 350 dollar uit voor een setje AirPods Pro 2 (zonder verzending en importkosten). Maar dat je daarmee een setje écht originele AirPods hebt, is een ding dat zeker is.

Een probleem blijft dan nog wel bestaan. Je heb met deze zwarte AirPods nog wel witte siliconen dopjes. Maar ook die zijn er in het zwart te koop!

Beats Fit Pro

Zwarte AirPods alternatieven

Natuurlijk kun je ook voor alternatieve oordopjes gaan, die overal in het zwart te koop zijn. Een van de beste oordopjes die veel van de AirPods Pro 2-functies heeft zijn de Beats Fit Pro.

Deze oordopjes hebben ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking, zodat je helemaal kunt opgaan in muziek, films en games. De oortjes hebben een luistertijd van maximaal 6 uur en nog eens 18 uur met de oplaadcase.

De zwarte oortjes hebben ook actieve ruisonderdrukking (ANC), die zicht automatisch aanpast aan je omgeving. Verder kun je met deze oordopjes ook makkelijk switchen tussen al je Apple-apparaten.

sony wf1000xm4

Een ander alternatief zijn de oordopjes van Sony. Deze oordopjes hebben een uitstekende ruisonderdrukking en een prima geluidskwaliteit. Met de app kun je ook het geluid geheel naar wens aanpassen met de equalizer. Met de noise cancelling ingeschakeld gaan de oordopjes op een volle lading 8 uur mee (met de case komt daar 16 uur bij).

AirPods kopen

Hoef je toch niet per se zwarte oordopjes? Dan zijn alle AirPods natuurlijk een prima koop. Je moet dan alleen nog even beslissen welke AirPods je wilt hebben. De beste Apple oordopjes zonder ruisonderdrukking (noise-cancelling) zijn de AirPods 3. Check dan onze AirPods 3-prijsvergelijker voor de beste prijs!

Apple AirPods 3 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 188,-

Bekijk beste prijs

Wil je Airpods met ruisonderdrukking? Dan moet je de AirPods Pro 2 kopen? Check dan even onze AirPods Pro 2-prijsvergelijker! Daarmee kun je gemakkelijk de beste prijs vinden.

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 258,95

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu