ZoomMediaPlus introduceert kaarlezer voor de iPhone
Redactie

Om foto’s van je iPhone af te halen of om foto’s op je iPhone te zetten heb je altijd een computer en kabel nodig. Dit is niet handig als je bijvoorbeeld op vakantie bent, want de meeste mensen hebben geen laptop mee naar hun strandvakantie. Als je toch graag bijvoorbeeld foto’s vanaf je camera op je iPhone wilt zetten kan je de kaartlezer van ZoomMediaPlus gebruiken.

Kaartlezer voor de iPhone

ZoomMediaPlus heeft een accessoire ontwikkeld waarmee je sd-kaarten in je iPhone kan doen. De accessoire is een blokje dat je onder je iPhone kan bevestigen. Het blokje werkt alleen samen met de bijbehorende applicatie waarmee je de bestandsoverdracht kan regelen.

Met de gratis applicatie kan je beslissen welke foto’s je vanaf de sd-kaart in je ‘filmrol’ op je iPhone wilt zetten. Ook kan je beslissen om foto’s vanaf je iPhone op de sd-kaart te zetten. Op deze manier kan grote hoeveelheden foto’s aan iemand mee geven of ontvangen zonder dat je je iPhone met de computer hoeft te verbinden.

Toepassingen voor de kaartlezer

Er zijn een aantal toepassingen te verzinnen voor de kaartlezer. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je geheugenkaartje van je camera vol raakt op vakantie. Als deze camera een sd-kaartje bevat kan je alle foto’s op je iPhone zetten om vervolgens het sd-kaartje weer vol te schieten met nieuwe foto’s. Je gebruikt in de geval de iPhone dus als een soort externe harde schijf.

De accessoire is via de website van de producenten te koop voor $59.

zoomIt

zoomMediaPlus, Inc.

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.