Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Zo zet je dvd’s of video om naar MP4 voor iPhone en iPad op hoge kwaliteit (adv)

Redactie
16 december 2016, 14:45
5 min leestijd
Zo zet je dvd’s of video om naar MP4 voor iPhone en iPad op hoge kwaliteit (adv)

De kans is groot dat je thuis ergens nog talloze dvd’s hebt liggen, vol met familiebeelden of fantastische films of TV-series in compatibele bestandsformaten voor iPhone en iPad als MKV, M2TS, AVI en meer. Met WinX DVD Ripper Platinum blaas je deze dvd’s nieuw leven.

Video’s rippen met WinX DVD Ripper Platinum -WIN!

Het is haast onvermijdelijk dat je thuis nog dvd’s hebt liggen. Lange tijd was het immers dé manier om bioscoopfilms in huis te halen of om een back-up te maken van vakantiefilms en andere belangrijke persoonlijke momenten. Echt handig zijn dvd’s echter niet: al die doosjes nemen veel ruimte in en de kans is groot dat je eigenlijk al afscheid hebt genomen van je dvd-speler. Nee, neem dan MP4-bestanden. Dit digitale bestandsformaat is geschikt voor vrijwel elk apparaat. Je kunt MP4-video’s kijken op je laptop, iPhone, iPad en eigenlijk zowat elk apparaat met een scherm. Daarom zou het wel zo handig zijn als je al je dvd’s over kon zetten naar MP4, toch? Kun je eindelijk afscheid nemen van al die doosjes én kun je de familievideo’s een stuk makkelijker terugkijken. Ideaal voor de feestdagen.

Met WinX DVD Ripper Platinum van Digitarty Software Inc, ook beschikbaar voor de Mac, kun je dat gemakkelijk doen. Dit programma laat je elke dvd rippen en omzetten naar MP4 met de hoogst mogelijke kwaliteit. Zelfs beveiligde dvd’s, bijvoorbeeld van bioscoopfilms, kunnen door dit programma digitaal opgeslagen en bewaard worden. Wil je liever video’s omzetten naar MP4? Dan is er WinX HD Video Converter Deluxe, wederom ook beschikbaar voor de Mac.

Goed nieuws: je kunt deze handige dvd-ripper nu tijdelijk gratis downloaden inclusief licentie. Kijk hier voor de dvd-ripper voor Windows, of ga naar de weggeefactie voor de dvd-ripper voor Mac.

Hoogstaande dvd naar MP4-converter: waarom moet je WinX DVD Ripper Platinum kiezen?

Ja, natuurlijk zijn er al een groot aantal programma’s op de markt waarmee je dvd’s kan rippen. Met WinX DVD Ripper Platinum doe je dit echter in slechts drie stappen, waardoor het zelfs voor een beginner begrijpelijk blijft. Dit programma laat je elke dvd rippen en converteren naar MP4 en andere bestandsformaten en biedt ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten binnen een soepele workflow, zoals H.265, H.264, AVI, WMV, MKV en meer waarmee het geschikt wordt voor allerlei mediaspelers. Zelfs de nieuwste beschermde dvd’s kun je nog rippen, zoals bioscoopfilms, zodat je deze kunt opslaan en digitaal bewaren met dit programma. Bovendien is het tot vier keer sneller dan vergelijkbare programma’s; bewaar muziek of audio van de video.

Wat WinX DVD Ripper Platinum echter zo effectief maakt is dat het de concurrentie wegblaast op het gebied van kwaliteit en conversiesnelheid balanceren tijdens de dvd-naar-mp4-conversie. De nieuwste versie kan meerdere cpu-cores op je computer gebruiken, waaronder de nieuwste CUDA, i5 en i7 processoren. Ook MMX, SSE, 3DNow! en hyperthreading technologie worden ingezet om het encoderen, decoderen en converteren tot wel zestien keer sneller te maken dan in voorgaande versies en tot wel vier keer zo snel als vergelijkbare dvd-naar-mp4-convertor-apps.

Maar dat is nog niet alles: met de ingebouwde HQ Engine en de Yadif Dubbele Frames De-Interlacing engine wordt de beeldkwaliteit verbeterd, de ruis op het beeld beperkt en de resolutie verhoogd; van minuut tot minuut en van frame tot frame. Plus, als je een goed resultaat nodig hebt maar niet genoeg tijd hebt voor de conversie of niet genoeg ruimte op je pc, dan kun je in de app aangeven dat je kleinere bestanden wil zonder enig kwaliteitsverlies.

Gids: Zo zet je een DVD naar MP4 over met de hoogst mogelijke kwaliteit

We nemen de opties even met je door aan de hand van een gratis probeerversie van de software. Vergeet niet: tijdelijk kun je met een speciale aanbieding een gratis legitiem exemplaar van WinX DVD Ripper Platinum downloaden om alle functies nu te gebruiken.

Stap 1: Stop je dvd in de computer en klik op ‘DVD Disc’ om de DVD te laten. Deze dvd-naar-mp4-converter ondersteunt ook het rippen van dvd-iso-bestanden of het omzetten van een complete dvd-folder naar MP4. Kies de optie die bij jouw wens past.

Stap 2: Kies ‘MP4’ als bestandsformaat voor je output. Vanuit deze interface zie je gelijk de ondersteuning voor allerlei andere bestandsformaten, zoals AVI, FLV en MPEG. Je kunt zelfs een profiel kiezen dat direct geschikt is voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone-toestellen en andere apparaten.

Stap 3: Klaar is kees! Druk op ‘Run’ om je dvd om te zetten in een MP4.

3

Beste video-naar-mp4-converter: waarom moet je WinX HD Video Converter Deluxe kiezen

De tweede optie, WinX HD Video Converter Deluxe, wordt door de ontwikkelaar de ultieme all-in-one Ultra HD videoconvertor genoemd waarmee je alle video’s, zelfs 4K en 8K UHD-video’s, kunt omzetten naar MP4 op hoge snelheid en de hoogst mogelijke kwaliteit. Het kan ook muziek en video’s downloaden van ruim 300 sites, deze opzetten naar MP3, MP4 of andere bestandsformaten als MKV, M2TS, AVI, MPEG en meer. Er zijn meer dan 370 bestandsformaten om uit te kiezen en 410 gebruiksprofielen voor de iPhone, iPad en Android. Ook kun je de video’s aanpassen, bijknippen of combineren om de ultieme kerstslideshow te maken van je foto’s en andere afbeeldingen.

4

In conclusie: ben je op zoek naar een manier om je favoriete dvd om te zetten naar MP4, het favoriete bestandsformaat van de wereld, dan zijn WinX DVD Ripper Platinum en WinX HD Video Converter Deluxe de makkelijkste en meest effectieve manieren om dat te doen. En vergeet niet om een gratis exemplaar van deze dvd-naar-mp4-ripper te downloaden. Er worden maar 1000 exemplaren per dag weggegeven, dus schiet op! Kijk hier voor de dvd-ripper voor Windows, of ga naar de weggeefactie voor de dvd-ripper voor Mac.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen