Zo download je de nieuwe iPhone 7 wallpapers

Rutger Otto
18 september 2016, 13:10
2 min leestijd
Zo download je de nieuwe iPhone 7 wallpapers

Met iOS 10 pakt Apple niet bepaald uit met nieuwe achtergronden voor je iPhone. Er is slechts één nieuwe, terwijl Apple adverteert met iPhone 7 wallpapers die je niet in de instellingen vindt. Hier kun je ze downloaden.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 wallpapers niet in iOS 10

Meestal biedt Apple met de komst van een nieuwe versie van iOS een rits nieuwe achtergronden aan, zowel stilstaande als live afbeeldingen. Dit keer is dat niet het geval. Er is maar één nieuwe wallpaper op iOS 10: een groene zee, van bovenaf gefotografeerd.

Opvallend is het wel, want Apple gebruikt op zijn website nog een aantal nieuwe achtergronden om de iPhone 7 tentoon te stellen die je niet via iOS kunt instellen. Het gaat om strakke witte en zwarte wallpapers waarop in verschillende kleuren grote druppels te zien zijn. Ze hebben op deze manier wel wat weg van edelstenen, maar staan waarschijnlijk symbool voor de waterdichtheid van de iPhone 7.

iphone 7 wallpapers

Stilstaande alternatieven

Apple toont op zijn website vijf verschillende live-wallpapers in deze stijl. Helaas kunnen we ze niet live aanbieden, maar de stilstaande plaatjes hebben hun weg naar het internet gevonden en zijn voor je toestel te downloaden. Dat kan via deze link. De wallpapers staat niet alleen fraai op je iPhone 7 of iPhone 7 Plus, maar ook op oudere modellen. De afbeeldingen hebben een resolutie van 1242 bij 2208 pixels, waardoor ze ook op de grootste iPhone mooi ogen.

iPhone kopen in Nederland

Een iPhone 7 kopen is inmiddels mogelijk. Het is de eerste keer dat Nederland bij de eerste lading landen zit waar de nieuwe iPhone wordt verkocht. Het nieuwe toestel heeft onder meer een verbeterde camera, een vernieuwde homeknop die je niet meer kunt indrukken en een scherm dat meer en mooiere kleuren toont. De nieuwe telefoons van Apple zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, nieuw zijn matzwart en het glimmende gitzwart, waarvan de oplage op dit moment nog beperkt is.

Lees het laatste nieuws over de iPhone 7

Categorie: Devices
Device: iPhone 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 7
Apple iPhone 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen