Zichtbare veranderingen in de vijfde beta van firmware 3.0
Redactie

In de vijfde beta van firmware 3.0 zijn weer een aantal veranderingen gevonden. Deze veranderingen zijn te vinden in de settings en in de youtube applicatie.

De volgende veranderingen zijn tot nu toe gevonden:

  • In de youtube applicatie is het mogelijk om high-resolution filmpjes te kijken als je beschikt over 3G of WiFi signaal. Hierdoor zijn de filmpjes beter van kwaliteit. (Het is alleen mogelijk om high-resolution filmpjes te kijken als het filmpje in high-resolution wordt aangeboden op de site.)
  • In de settings is het kopje beperkingen uitgebreid. Het is vanaf firmware 3.0 mogelijk om te bepalen welke applicaties de gebruiker kan downloaden. Dit gebeurt in de vorm van leeftijdsbegrenzing. Aan alle applicaties in de App Store is een leeftijd verbonden. Door de beperking 12+ in te stellen, is het niet meer mogelijk om een applicatie te downloaden die gemaakt is voor 12 jaar en ouder.

Zelf vind ik vooral de eerste ontdekking heel nuttig. Het verschil tussen normale en high-resolution filmpjes vind ik namelijk heel groot, dus vind ik het fijn dat we deze high-resolution filmpjes nu op de iPhone kunnen bekijken.

Wat vinden jullie van deze toevoegingen?

    Draag ook bij aan dit artikel

    Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.