Zelf een iOS 7 ontwerp maken

Roel van Hout
22 juli 2013, 20:00
1 min leestijd
Zelf een iOS 7 ontwerp maken

Er is veel te doen over de nieuwe weg die Apple met het iOS 7 ontwerp is ingeslagen. Met name hoofdontwerper Jony Ive heeft er flink van langs gekregen. De beste stuurlui hoeven echter niet langer aan wal te staan, maar kunnen zelf een iOS 7 ontwerp maken!

De site opent met de boodschap dat nu ‘iedere verdomde ontwerper ter wereld er iets over heeft gezegd, je het zelf ook best kunt proberen’. Als je vervolgens op start drukt, kun je ieder onderdeel van het ontwerp naar eigen inzicht aanpassen.

iOS 7 ontwerp

Je kiest daarbij uit drop-down menu’s de volgens jou beste oplossing.Zoals te zien op bijgaande afbeelding kun je het daarbij behoorlijk lelijk maken.

iOS 7 ontwerp al weken onderwerp van discussie

Alle gekheid op een stokje: de tool is natuurlijk verre van serieus bedoeld, en lijkt met name in elkaar te zijn gezet omdat men het geharrewar over iOS 7 inmiddels een beetje zat is.

De discussie over het iOS 7 ontwerp sleept al weken voort. Veel mensen zijn namelijk absoluut niet blij met het kleurige ontwerp, dat je in ons iOS 7 overzicht kunt bekijken.

Wij spraken op de dag na de onthulling met app-0ntwikkelaars, die iOS 7 in een eerste indruk vooral omschrijven als ‘anders’. Zij zijn er echter van overtuigd dat mensen aan iOS 7 zullen kunnen wennen.

iOS 7 wordt deze herfst voor iedereen beschikbaar!

 

 

 

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's