Zakenlieden meest tevreden over iPhone
Redactie

Amerikaanse zakenlieden die een iPhone gebruiken, zijn het meest tevreden over hun smartphone. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau JD Power & Associates. Alleen over de accu van de iPhone bestaat ontevredenheid.

De ondervraagde zakenlieden zijn vooral tevreden over de software, het design en de features van Apples smartphone, concludeert JD Power uit de vragenlijst, die werd voorgelegd aan een onbekend aantal Amerikaanse zakelijke smartphonegebruikers. De accu van de iPhone kreeg echter weinig waardering, maar die kritiek trof alle smartphones uitgezonderd de Blackberry.

Bron: Tweakers.net 
Bekijk de volledige onderzoekresultaten van JD Power.

<br />

Onderzoeksresultaten JD Power

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Flatovic

    Ik ben zelf zakenpik en vind de beveiliging, gebrek aan clipboard en de e-mail faciliteiten knudde. Apple had dit al lang kunnen en moeten verbeteren. Sterker nog, als ze het niet gauw doen gaat deze iphone de klikko in. Wie deze JD Power en co. zijn weet ik niet maar het klinkt allemaal van een hoog Palin-gehalte. Gebrek aan inhoud dus.

  • tijn

    Ben het met mijn voorganger eensdat Apple dit soort dingen allang had moeten doen., maar om hem daarvoor dan de kliko in te gooien vind ik ook wat overdreven.

    Toestel werkt naar behoren, het is de fabrikant die moeilijk doet. Zelfs de accu heb ik geen problemen mee.

    Goed, nou ben ik geen yup, dus speel ik er niet de hele dag mee..