Placeholder
Redactie

yessim.jpgNa lang wachten op een unlock-mogelijkheid voor de iPhone 3G, lijkt Unlock-iPhone3G met de oplossing te komen, namelijk YESSIM. Zoals de naam al zegt is YESSIM een simkaartje, die je samen met je eigen simkaart in je iPhone stopt. Vervolgens zal YESSIM, zonder hulp van andere software, je iPhone simlock vrij maken. Of je YESSIM er maar één keer in hoeft te doen, of dat je hem er altijd in moet laten, is niet helemaal duidelijk. Op hun website staan filmpjes om het te bewijzgen.

Of dit waar is? Geen idee. De website ziet er vrij onverzorgt uit. Ook de grammatica klopt niet altijd, en als je even op zoek bent naar een duidelijke handleiding, dan kun je die ook niet echt vinden. Ze hebben meerdere resellers, waaronder één in Nederland.

YESSIM is verkrijgbaar vanaf $59. Haal je er tien, dan betaal je slechts het dubbele.

Ga naar: Unlock-iPhone3G.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • R.J. Wolf

  Wie zegt dat het toestel in de filmpjes al niet simlockvrij was. Dit bewijst helemaal niets.

 • Omdat hij er ook één keer een simkaart in doet (niet van Rogers), en daar krijgt hij verder geen signaal. Kan natuurlijk ook aan de simkaart liggen.

 • Uchihae

  Je iPhone moet eerst gejailbreaked zijn en vanaf dat punt is het alleen maar geduld en er komt een gratis software uit die je iPhone simlock vrij maakt

 • RacSeb

  Ik heb zelf de yessim geprobeerd:
  Wel een hele minuut verbinding gehad, maar daarna niet meer…
  Gevolg:
  Bij het verwijderen van de sim, de simtray en de yessim kapot..
  Ik heb mijn lesje wel geleerd en wacht nu wel op de softwarematige unlock

 • Wilco

  Bij mij hetzelfde yessim erin nog geen minuut verbindng wil hem eruit halen yessim wil er niet uit simtray kapot en sim kan ik er niet uithalen begin niet aan een yessim

 • Yessim unlock kaarten die voor 12 juli zijn gemaakt werken niet helemaal 100%, je moet eerst je netwerk signaal opvangen via een ander toestel, daarna plaats je de Yessim kaart samen met je simkaart in je iphone, en na 15 seconden heb je ontvangst.

  Met de nieuwe generatie yessim pro zijn deze problemen er uit gefilterd, en is het unlocken van iphone 3g toestellen zeer eenvoudig.

  Op deze websites staat veel informatie over Yessim:

  http://www.yes-sim.nl

  http://forum.gsmhosting.com/vbb/forumdisplay.php?f=498

  http://www.gsmhackers.net/vb_board/forumdisplay.php?f=4714

  De oude yessim kaarten kun je updaten met een USB datakabel.

 • pablo

  hallo,
  klan iemand mij de beste methode zeggen om u ipone te unlocken,

  P

 • Daniel

  simlock vrij kopen..