Apple registreert nieuwe Macs, iPads en Magic Keyboard in aanloop naar WWDC

Lars Paijmans
31 mei 2017, 13:44
1 min leestijd
Apple registreert nieuwe Macs, iPads en Magic Keyboard in aanloop naar WWDC

Het gerucht dat Apple maandag nieuwe producten onthult, is ineens een stuk geloofwaardiger geworden. Met de WWDC-keynote van 5 juni aan de horizon, zijn de nieuwe producten alvast geregistreerd.

Lees verder na de advertentie.

Apple registreert nieuwe MacBooks

De Franse website Consomac ontdekte een nieuwe registratie die in het Russisch geschreven is. Hierin zouden vijf nieuwe Macs beschreven worden, die allemaal op macOS Sierra draaien. Vooralsnog zijn alleen de modelnummers bekend: A1289, A1347, A1418, A1419 en A1481.

2017 MacBooks geregistreerd

Deze nummers zijn anders dan de huidige A-serie die Apple voor huidige MacBooks gebruikt. Vooralsnog gaan we er vanuit dat het hier om nieuwe MacBook Pro’s en een 12-inch MacBook gaat. Ook is er een kleine kans dat er een nieuwe MacBook Air onthuld wordt. Een ander serienummer verwijst naar de onthulling van een nieuw Magic Keyboard, dat Apple logischerwijs zou kunnen uitrusten met een Touch Bar.

Naast de Mac-producten zijn vier Apple-apparaten geregistreerd die op iOS 10 draaien. Deze krijgen de identificatienummers A1671, A1709, A1670 en A1701 mee. Grote kans dat het hier om de nieuwe iPad Pro’s gaat waar Apple aan zou werken. Aanstaande maandag zouden er zowel een 12,9-inch en 10,9-inch iPad gepresenteerd worden.

Verplichte registratie in Rusland

De registratie is verplicht in Rusland voor alle bedrijven die een product lanceren dat beveiligd is met encryptie. In het verleden zijn Apple-aankondigen al vaker op deze manier uitgelekt. Aanstaande maandag om 19:00 uur Nederlandse tijd weten we het zeker, dan geeft het bedrijf uit Cupertino zijn eerste keynote van 2017. Hier kunnen we traditiegetrouw grote updates voor alle softwaresystemen van Apple verwachten, en voor het eerst in jaren ook een serie van productonthullingen.

Lees ook: WWDC 2017: 8 verwachtingen voor de keynote van 5 juni

Lees het laatste nieuws over WWDC

Bron: Consomac
Bron afbeelding: iDropNews
Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen