WWDC aankondigingsbord gespot

Redactie
3 juni 2009, 22:09
1 min leestijd
WWDC aankondigingsbord gespot

Nog minder dan een week en dan is het de start van het WWDC. Het WWDC is het World Wide Developer Conference en is bedoeld voor Apple Developers. Hierin worden uitgebreide demonstraties gegeven over de (nieuwe) functies in Apple’s software. De verwachting is dat de nadruk dit jaar zal liggen op het nieuwe iPhone OS 3.0 en op Snow Leopard, de nieuwe versie van Mac OS X, Apple zijn desktop besturingssysteem

WWDC: One year later. Light-years ahead

Met het WWDC in aantocht zijn er veel geruchten over een nieuwe iPhone. Wat al zeker is, is dat iPhone OS 3.0 wordt geïntroduceerd. OS 3.0 is een nieuwe besturingssysteem voor de iPhone met uitgebreide functies.
De meeste geruchten gaan echter over een nieuwe iPhone, maar dat is nog niet zeker.

Door een persoon is een WWDC reclame bord gespot en op Flickr geplaatst. Het betreft een groot bord met als tekst: WWDC. Er om heen vliegen diverse logo’s van applicaties en er is een witte achtergrond. De tekst onder WWDC luidt: One year later. Light-years ahead, wat naar alle waarschijnlijkheid duidt op de stap die Apple een jaar geleden heeft gezet met het introduceren van de App Store en de voorsprong die ze hierdoor hebben gekregen op de andere mobiele besturingssystemen. Apple kennende kan het ook duiden op wat nog komen gaat, als de geruchten uit gaan komen een nieuwe iPhone met misschien wel weer meer innovaties waardoor Apple een nog grotere voorsprong neemt op de concurrentie.

Lees verder na de advertentie.

Wij kijken in ieder geval al erg uit naar het komende evenement en hopen op veel leuk nieuws! Tijdens het WWDC zullen wij jullie hier op iPhoned.nl op de hoogte houden van alles wat gepresenteerd gaat worden, realtime en gelijk actueel!

buh

Aanschouw meer foto’s op zijn Flickr account.

Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen