WWDC: Apple Store down en links naar de livestreams

Wouter Nijsen
10 juni 2013, 16:46
1 min leestijd
WWDC: Apple Store down en links naar de livestreams

In de aanloop naar de keynote van Apples Worldwide Developers Conference heeft Apple zijn eigen Apple Store-website offline gehaald, waarschijnlijk zodat de nieuwe producten direct te bestellen zijn na hun aankondiging. Apple heeft ook bekendgemaakt dat de livestream via zijn eigen site en Apple TV is te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Het offline halen van de online Apple Store is dus totaal niet opmerkelijk, omdat de site al vaker om deze reden een paar uur voor belangrijke keynotes offline wordt gehaald. Het is bovendien bijna een bevestiging voor het feit dat er vanavond nieuwe Apple-producten worden aangekondigd, waarbij nieuwe Macs aannemelijk zijn, en een nieuwe iPhone of iPad veel minder.

Livestream te volgen via Apple TV en de website

Apple heeft maandag ook bekendgemaakt dat de livestream te volgen is via zijn eigen website en via Apple TV. Voor de website-stream moet je wel gebruikmaken van Safari, al is er een omweg mogelijk voor Windows-gebruikers. Bij het bezoeken van deze link naar de Apple-site kun je de livestream ook op je Windows-computer volgens, mits je Quicktime hebt geïnstalleerd.

Om helemaal op de hoogte te blijven, is het eveneens verstandig om onze WWDC liveblog erbij te houden, zodat je niets mist en meteen weet wat alle aankondigingen voor jou zullen betekenen. Zie ook ons WWDC-overzicht om van tevoren al helemaal op de hoogte te zijn.

Categorie: Apple
Spotlights: App Store, Apple Store, WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's