De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

WWDC 2021 livestream: kijk hier naar de onthulling van iOS 15 en meer

Lars Paijmans
7 juni 2021, 15:11
2 min leestijd
YouTube video player

Apple-liefhebbers gaan weer een avond vol toffe onthullingen tegemoet. Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd presenteert Apple met de WWDC 2021 livestream iOS 15, watchOS 8 en nog veel meer. Kijk hier live mee!

Lees verder na de advertentie.

Update 20:54 uur

De WWDC 2021-keynote zit erop. Apple nam uitgebreid de tijd om alle nieuwe softwareversies te bespreken. Wil je alles nog eens rustig nalezen? In onderstaande artikelen hebben we alle informatie overzichtelijk voor je samengevat:

Verder met het originele bericht:

Bekijk hier de WWDC 2021 livestream

Het is weer juni, dus is het hoog tijd voor Apple om zijn softwareplannen voor de rest van dit jaar te presenteren. Dat doet het bedrijf voor het tweede jaar op rij met een WWDC-beurs die volledig digitaal plaatsvindt.

WWDC 2021 — June 7 | Apple

Traditiegetrouw wordt deze ontwikkelaarsconferentie afgetrapt met een keynote. Hierin toont het bedrijf alle grote software-updates die in het najaar verschijnen.

iOS 15 zal de populairste onthulling zijn, maar ook iPadOS 15, watchOS 8 en macOS 12 beloven stuk voor stuk belangrijke vernieuwingen door te voeren voor respectievelijk de iPad, Apple Watch en Mac. De volledige presentatie wordt live uitgezonden vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd via de WWDC 2021 livestream.

Deze is gemakkelijk te volgen: sinds een paar jaar zendt Apple deze namelijk gewoon uit via YouTube. Mocht de link het niet doen of de kwaliteit haperen, dan zijn er ook nog een aantal alternatieven om de stream te bekijken.

Problemen met YouTube? Probeer dan dit:

iPhoned doet live verslag van WWDC 2021

Uiteraard zit de iPhoned-redactie in de startblokken om je op de hoogte te houden van alle onthullingen. Volg ons via onze app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg op het einde van de avond een handige round-up in je inbox.

Kun je niet wachten tot de video start? Check dan nog even onze verwachtingen voor waar wij vanavond naar uitkijken.

Lees verder: WWDC 2021 verwachtingen: iOS 15 en 7 andere grote aankondigingen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen