Video: kijk hier de keynote van WWDC 2020 terug

Dilara Isik
23 juni 2020, 16:54
1 min leestijd

De WWDC 2020-keynote zit er weer op. Hier kun je de presentatie terugkijken als je het hebt gemist, of nog eens wil zien.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2020 terugkijken

Gisteravond heeft Apple in iets minder dan twee uur in rap tempo allerlei grote updates onthuld. De avond begon met de belangrijkste update: iOS 14. Ook kwamen watchOS 7, macOS Big Sur en zelfs eigen chips van Apple aan bod. Wil je alles nog eens rustig bekijken, dan kun je nu de presentatie hieronder terugkijken.

WWDC 2020 Special Event Keynote —  Apple

De klapper van de avond was iOS 14, met als grootste functies een lijstweergave van je apps en widgets op je homescreen. Verder kwam watchOS 7 uitgebreid aan bod en ook iPadOS 14 brengt handige verbeteringen met zich mee. Er werd verder geen hardware aangekondigd.

Dit viel er op tijdens de keynote

De software-update voor je iPhone zorgt voor een compleet vernieuwd homescreen. Daarnaast was een opvallende vernieuwing CarKey. Deze functie verandert je iPhone in een autosleutel. Ook neemt Siri minder ruimte in op je scherm en wordt een handige vertaalfunctie toegevoegd.

De Mac krijgt er met macOS Big Sur ook een aantal fijne verbeteringen bij, waaronder een bedieningspaneel en slimme tabbladen in Safari. WatchOS 7 maakt je Apple Watch een nog fijnere accessoire om je gezondheid bij te houden. Geen zin om de hele keynote terug te kijken? In onze handige WWDC 2020 round-up lees je een korte samenvatting van alle vernieuwingen.

Lees het laatste nieuws over WWDC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen