WWDC 2020 livestream: kijk mee naar de onthulling van iOS 14 en meer

Lars Paijmans
22 juni 2020, 18:10
2 min leestijd

Van iOS 14 (of iPhoneOS) tot watchOS 7 en macOS 10.16: Apple-liefhebbers staat weer een mooie avond te wachten. Bekijk alle onthullingen van de Apple keynote via de WWDC 2020 livestream. Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint de show, dus kijk met ons mee!

Lees verder na de advertentie.

Bekijk hier de WWDC 2020 livestream

September en juni zijn altijd al bijzondere Apple-maanden geweest. In september presenteert het bedrijf de nieuwste iPhones en in juni krijgen we alle grote software-updates voor dat jaar te zien. Vanavond is het tijd voor de grote WWDC 2020 keynote, waarin Tim Cook met zijn collega’s de plannen op het gebied van software presenteert.

WWDC Special Event Keynote — June 22, 2020 – Apple

Zo komen we te weten of iOS 14 echt het homescreen gaat aanpassen, hoe de iPad nog productiever wordt dankzij iPadOS 14 en hoe de Mac verder gaat met macOS 10.16. Dat alles kun je vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd zelf zien via de WWDC 2020 livestream.

In tegenstelling tot voorgaande jaren maakt Apple het dit jaar een stuk makkelijker. Je kunt nu simpelweg via YouTube inschakelen via de video bovenaan dit artikel of deze link. Mocht de stream het niet goed doen door de grote hoeveelheid kijkers, dan kun je ook gebruik maken van de onderstaande pagina’s per apparaat.

Problemen met YouTube? Probeer dan dit:

WWDC 2018 terugkijken

Volg WWDC 2020 live op iPhoned

Zoals je van ons gewend bent zit de redactie van iPhoned klaar om je van het laatste nieuws te voorzien. Uiteraard kun je live meelezen op iPhoned.nl, via Twitter of via de gratis iPhoned-app. Als je dit artikel om 19:00 uur opent kun je bovenin direct beginnen met kijken naar de livestream!

Voordat het 19:00 uur is, kun je jezelf alvast voorbereiden op het evenement met onze uitgebreide verwachtingsartikel. Hierin zetten we van het hele evenement en de grote updates op een rijtje wat we er allemaal van verwachten.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen