Video: Bekijk nu de volledige WWDC 2019-keynote terug

Florence Peeters
6 juni 2019, 10:54
2 min leestijd

De WWDC 2019-keynote van Apple zit er alweer op. Maar als je de presentatie hebt gemist of simpelweg nog een keer wil kijken, dan kun je ‘m hier checken.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2019 terugkijken

Terwijl we nog wel even op nieuwe iPhones moeten wachten, zijn er genoeg andere redenen om enthousiast te worden van Apples keynote van afgelopen maandag. In ruim twee uur vloog Apple door alle nieuwe software voor zijn apparaten. Nieuwe functies en verbeteringen voor je iPhone, Mac, Apple TV, Apple Watch en meer zijn voorbij gekomen. Om dit met eigen ogen (nog eens) te zien, kun je de presentatie nu hier terugkijken.

WWDC 2019 terugkijken

De Mac krijgt er met macOS Catalina een aantal fijne verbeteringen bij en ook watchOS 6 brengt talloze nieuwe functies naar de Apple Watch. Het klapstuk van de avond was echter iOS 13, dat onder meer een donkere modus naar je iPhone en iPad brengt. Opvallend was dat er ook hardware werd aangekondigd. Apple onthulde namelijk een nieuwe Mac Pro en het bijbehorende Pro Display XDR met 6K-resolutie.

Dit viel er op tijdens de keynote

De WWDC 2019-keynote zorgt er ook voor dat je meer te weten komt over een aantal opvallende vernieuwingen van Apple. Zo stopt iTunes met bestaan, maar komen er verschillende nieuwe apps voor in de plaats. Daarnaast focust Apple zich dit jaar wederom op gezondheid. Zowel in watchOS als iOS zijn verschillende nieuwe gezondheidsfuncties te vinden, zoals een menstruatie-tracker en een decibelmeter om je gehoor te beschermen.

Als je een Apple TV 4K hebt, dan kun je de keynote ook terugkijken via de speciale Apple Event-app. Het is natuurlijk ook mogelijk om de YouTube-video in dit bericht via AirPlay naar het grote scherm te versturen. Heb je toch niet zo’n zin om de volledige keynote te kijken? Check dan onze handige WWDC 2019 round-up. Meer weten over de grote iOS-update van dit jaar? In de iOS 13 preview lees je over onze eerste bevindingen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu