WWDC 2019 livestream: volg hier de presentatie van iOS 13, macOS en meer

Lars Paijmans
3 juni 2019, 18:30
2 min leestijd
WWDC 2019 livestream: volg hier de presentatie van iOS 13, macOS en meer

Met de komst van iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 en misschien wel een gloednieuwe Mac Pro is er voor Apple-fans genoeg reden om vanavond in te schakelen op de WWDC 2019-livestream. Om 19:00 uur barst het los, dus kijk mee!

Bekijk hier de WWDC 2019 livestream

Al jaren is het begin van juni een leuk moment voor Apple-liefhebbers. Dan organiseert Apple traditiegetrouw WWDC, de grote jaarlijkse beurs voor ontwikkelaars. Hier krijgen we te weten wat iOS 13 voor vernieuwingen introduceert voor de iPhone en iPad, hoe de Mac gaat veranderen met macOS 10.15 en welke nieuwe functies de Apple Watch krijgt met watchOS 6.

Ook dit jaar kan iedereen live meekijken met de WWDC 2019 livestream. Vanaf bijna ieder apparaat kun je vanaf 19:00 uur inschakelen om de keynote van minuut tot minuut te volgen. Uiteraard op de apparaten van Apple, maar ook als je Chrome, Firefox of Windows gebruikt. Hieronder lees je per apparaat hoe je het best kunt kijken naar de stream.

Tim Cook dataprivacy

Volg WWDC 2019 heel de avond op iPhoned

De redactie van iPhoned doet natuurlijk heel de avond verslag van alle onthullingen. Je kunt live meelezen op iPhoned.nl, ons via Twitter volgen of natuurlijk de gratis iPhoned-app installeren.

Tip: als je om 19:00 uur in onze app dit artikel opent, verschijnt de keynote automatisch op je iPhone. Zo kun je direct beginnen met kijken.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Dit kun je vanavond verwachten

Software speelt de hoofdrol vanavond, met als hoogtepunt iOS 13 met een donkere modus, veel nieuwe apps van Apple en grote veranderingen voor de iPad. Daarnaast krijgen nagenoeg alle apparaten van het bedrijf een upgrade wat software betreft. Al deze updates worden vanavond aangekondigd, waarna de eerste bèta’s spoedig zullen verschijnen. De definitieve versie verschijnt dit najaar, meestal in september.

Kun je niet wachten tot 19:00 uur? Check dan even ons uitgebreide overzicht met WWDC 2019-verwachtingen en bereid je maximaal voor op alle aankondigingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu