De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

WWDC 2018 livestream: volg hier de onthulling van iOS 12 en meer

Lars Paijmans
4 juni 2018, 18:30
2 min leestijd
WWDC 2018 livestream: volg hier de onthulling van iOS 12 en meer

Stipt om 19:00 uur vanavond barst WWDC 2018 in alle hevigheid los. Daar presenteert Apple iOS 12, macOS 10.14 en nog veel meer, en jij kunt live meekijken! Via deze WWDC 2018-livestream volg je alle onthullingen op de voet.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de WWDC 2018 livestream

De dag van de WWDC-keynote staat al jaren met rood omcirkeld in de agenda van veel Apple-fans, want vandaag zal Apple zijn softwareplannen voor 2018 voor het eerst presenteren. Dat betekent dat we eindelijk te weten komen wat iOS 12 voor nieuwe functies toevoegt aan de iPhone en iPad, hoe de Apple Watch wordt verbeterd met watchOS 5 en meer.

WWDC 2018 livestream

Zoals altijd kun je deze presentatie volgen via een livestream. Deze begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en is beschikbaar voor iedereen. Voor het eerst kun je de stream ook gewoon volgen via de Chrome- en Firefox-browsers, wat het voor Windows-gebruikers een stuk gemakkelijker maakt om ook mee te kijken. In het onderstaande lijstje hebben we voor alle apparaten op een rij gezet hoe je de livestream volgt.

Houd iPhoned in de gaten

De redactie van iPhoned doet natuurlijk heel de avond verslag van alle onthullingen. Je kunt live meelezen op iPhoned.nl, ons via Twitter volgen of natuurlijk onze gratis iPhoned-app installeren. Tip: als je om 19:00 uur in onze app dit artikel opent, verschijnt de keynote automatisch op je iPhone. Zo kun je direct beginnen met kijken.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Wat kunnen we vanavond verwachten?

WWDC draait op de eerste plaats altijd om software. Grote hardware-aankondigingen zoals nieuwe iPhones bewaart Apple doorgaans tot september. Daarom staan iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 en de nieuwe versie van tvOS en HomePod-software centraal. Toch heeft Apple tijdens WWDC al vaker nieuwe producten onthuld, zoals de iPad Pro en vorig jaar de HomePod-speaker. Met onze uitgebreide WWDC 2018-verwachtingen ben je helemaal op de hoogte van alle geruchten, en klaar voor de keynote vanavond.

Lees ook: WWDC 2018: 8 verwachtingen van iOS 12 tot nieuwe MacBooks

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu