WWDC 2017 livestream: zo kijk je mee naar de Apple-keynote

Lars Paijmans
5 juni 2017, 18:45
2 min leestijd
WWDC 2017 livestream: zo kijk je mee naar de Apple-keynote

Over twee uur begint Apples eerste keynote van 2017, waar jij niets van hoeft te missen. Dit is alles wat je moet weten als je de WWDC 2017 livestream wilt zien.

Zo volg je de WWDC 2017 livestream

Updates voor alle Apple-producten, nieuwe iPads, MacBooks en zelfs een Siri-speaker. Als Apple-fan hoef je je vanavond absoluut niet te vervelen. De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC wordt om 19:00 uur Nederlandse tijd namelijk geopend met een keynote.

WWDC 2017 livestream kijken

Het bedrijf uit Cupertino heeft weer een vermakelijke presentatie voorbereid, die je gewoon vanuit je luie stoel kunt bekijken. Ongeacht welk apparaat je hebt, is er wel een manier om de livestream te zien. Als je een Apple-apparaat hebt, hoef je alleen maar onderstaande stappen uit te voeren om vanavond mee te kijken.

  • iPhone, iPad, iPod touch met iOS 7.0 of hoger;
  • iMac en MacBook met minimaal OS X 10.8.5 en Safari 6.0.5;
  • Apple TV tweede of derde generatie: open het Apple Events-kanaal;
  • Apple TV vierde generatie (het nieuwste model) download en open de Apple Special Event-app.

Kijk je op een iPhone, iPad, iPod touch, iMac of MacBook, dan kun je deze link gebruiken om de presentatie te bekijken. Dit is ook de url die Windows 10-gebruikers kunnen aanklikken, al moet je hiervoor wel Microsoft Edge als browser gebruiken.

WWDC 2017 livestream kijken op Android, Linux en Windows

VLC Mediaplayer is vanavond de beste vriend van gebruikers van Android, Linux en oudere Windows-versies. Door de mediaspeler via deze link te installeren, kun je later vandaag een url in het programma slepen. De Android-app van VLC is hier te vinden. Zodra deze link bekend is, werken we dit artikel bij.

WWDC 2017 op iPhoned

Heb je geen zin of tijd om de livestream te kijken, dan kun je uiteraard ook op iPhoned terecht. Wij doen vanaf 19:00 uur live verslag van het evenement via Twitter en Facebook. Zodra Apple iets aankondigt, lees je dit uiteraard direct op onze website.

8 verwachtingen voor WWDC 2017

Lees het laatste nieuws over WWDC 2017

Categorie: Apple
Spotlight: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's