“Hé Siri, wanneer is WWDC?”

Erwin Vogelaar
18 april 2016, 20:55
1 min leestijd
“Hé Siri, wanneer is WWDC?”

Siri heeft de officiële datum voor de komende WWDC verklapt. Dit jaar wordt het evenement gehouden van 13 tot en met 17 juni in San Francisco.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2016 datum

Siri kan tegenwoordig haar mond moeilijk houden als het gaat om evenementen waar ze enthousiast over is. De persoonlijke assistent is de eerste plek waar we officieel de datum van de komende WWDC te horen hebben gekregen, zelfs nog voordat Apple de informatie op zijn website heeft gezet. Als je Siri vraagt “Wanneer is WWDC?”, dan krijg je het antwoord terug: “De WWDC (Worldwide Developers Conference) wordt van 13 tot en met 17 juni gehouden in San Francisco. Ik kan bijna niet wachten!” Probeer het zelf maar eens.

wwdc 2016 datum

Het is een opvallende manier voor het aankondigen van de datum. Apple heeft Siri nog niet eerder op deze manier gebruikt om iets groots aan te kondigen. Eerder vandaag liet Siri nog weten dat WWDC nog niet aangekondigd is. We hebben direct even geprobeerd of Siri nu ook stiekem wat nieuwe informatie weet over de iPhone 7, maar ze laat helaas niets los.

Traditioneel gaat WWDC voornamelijk over software. Tijdens WWDC 2016 zal Apple waarschijnlijk iOS 10 uit de doeken doen, maar ook de nieuwste versie van OS X dat mogelijk macOS gaat heten. Waarschijnlijk krijgen we ook meer te horen over tvOS en watchOS.

Naast het geven van informatie kan Siri ook een hoop grappige antwoorden geven. Wij hebben een flinke stapel aan deze antwoorden op een rijtje gezet. Lees ze hier en probeer het zelf ook eens.

Lees het laatste nieuws over WWDC

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu