De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Livestream: volg alle aankondigingen van WWDC 2015

Gijs Ettes
8 juni 2015, 18:30
2 min leestijd
Livestream: volg alle aankondigingen van WWDC 2015

Het is het zover: de aftrap van Apple’s Worldwide Developers Conference met een keynote waarin we meer te weten komen over de producten en diensten die Apple in de pijplijn heeft zitten. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Dit verwachten we van WWDC 2015

wwdc 2015 livestream

De WWDC is een jaarlijks terugkerende conferentie die voornamelijk focust op de software van Apple. Dit jaar verwachten we onder meer de onthulling van de nieuwe muziekdienst Apple Music, iOS 9 en een nieuwe versie van OS X. De opvolger van Yosemite wordt OS X 10.11, maar een naam is nog niet bekend.

Verder gaan we ervan uit dat Apple meer mogelijkheden voor Watch OS en HomeKit gaat tonen en bekend gaat maken welke nieuwe landen met het betaalplatform Apple Pay aan de slag kunnen. Zitten Nederland en België daar ook bij? Na vanavond weten we meer.

De WWDC 2015 livestream zal waarschijnlijk niet in het teken staan van nieuwe hardware. Lang gingen geruchten dat Apple een nieuwe Apple TV zou presenteren, maar naar verluidt is het product voorlopig niet klaar om aan het grote publiek getoond te worden.

Lees onze 8 verwachtingen van WWDC 2015.

Zo bekijk je de WWDC 2015 livestream

Ook dit jaar zijn de onthullingen tijdens het WWDC live te volgen. De keynote vindt plaats in het Moscone Center in San Francisco, maar is vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd ook op afstand te kijken als je beschikt over één van de apparaten hieronder.

Je kunt de officiële WWDC-app downloaden of naar www.apple.com/live om het evenement op de voet te volgen.

WWDC 2015 livestream kijken als Windows- of Linux-gebruiker

De WWDC 2015 livestream werkt doorgaans alleen op Apple-apparaten en dus niet op je Windows- of Linux-computer of via een Android-telefoon. Die gebruikers kunnen de livestream het beste volgen via een website als Ustream.

Maak je gebruik van de VLC mediaspeler voor Windows of Linux, dan heb je ook de optie om de livestream te bekijken. Ga in de applicatie naar ‘Media > Netwerkstream openen’ en plak de link hieronder in het lege veld.

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

Handige liveblogs

Ben je niet in de gelegenheid om de WWDC 2015 livestream te volgen, dan is er ook de optie om liveblogs in de gaten te houden. Op iPhoned doen we live verslag van de keynote en alle aankondigingen die Apple doet. Ook onderstaande sites zijn de moeite waard om te volgen.

Welke verwachtingen heb jij van de WWDC 2015 livestream en naar welke aankondiging kijk je het meest uit? Laat het weten in de comments hieronder!

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen