‘Datum WWDC 2015 nu al uitgelekt’

Gijs Ettes
7 augustus 2014, 11:55
1 min leestijd

De 2015-editie van de WWDC, de ontwikkelaarsconferentie die Apple jaarlijks organiseert, vindt mogelijk plaats van 8 tot en met 12 juni. Dat zou blijken uit de evenementenkalender van Moscone Center in San Francisco.

Lees verder na de advertentie.

WWDC 2015 datum: 8 juni?

WWDC 2015 datum

Elk jaar rond juni organiseert Apple in het Moscone Center een meerdaagse conferentie waarbij het tijdens een ruim twee uur durende keynote de nodige aankondigingen doet, die doorgaans betrekking hebben op nieuwe software. Zo stond WWDC 2014 in het teken van iOS 8 en de nieuwe versie van OS X, genaamd Yosemite.

Bij het reserveren van ruimtes voor de conferentie gebruikte Apple in voorgaande jaren altijd de generieke eventnaam ‘Corporate Meeting’, om zo te voorkomen dat de datum van de WWDC voortijdig zou uitlekken. In de evenementenkalender voor volgend jaar is de term wederom opgedoken, wat erop zou duiden dat de WWDC 2015 begin juni plaatsvindt. Het is echter nog niet te zeggen of de datum klopt en wat Apple over negen maanden precies gaat onthullen.

De hoogtepunten van WWDC 2014

Begin juni vond de WWDC 2014 plaats. Tijdens dat evenement maakten we voor het eerst kennis met OS X Yosemite, iOS 8 en talloze toffe vernieuwingen als widgets, QuickType, Gezondheid, HomeKit en ga zo maar door. Benieuwd naar de 10 belangrijkste WWDC aankondigingen? Check dan onze samenvatting van de WWDC keynote.

Lees meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen