Wozniak: ‘Apple loopt achter’
Redactie

Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak fileert Apple in een Duits interview met Wirtschafts Woche. De producten van Apple zijn niet meer van de techniek die we vandaag de dag mogen verwachten. ‘De concurrentie is ons aan het inhalen.’ aldus Steve Wozniak.

Interview

Steve Wozniak levert wel vaker kritiek op bepaalde handelingen van Apple, maar het is voor het eerst dat hij zijn bedrijf zo bekritiseerd. Wozniak legt in het interview de nadruk op dat de iPhone, iPad, iPod en Macs goede producten zijn, maar ze lopen wel achter qua techniek en mogelijkheden.

afbeelding“Momenteel lopen we naar mijn mening een beetje achter. Anderen zijn net zo ver. Samsung is een grote concurrent omdat ze tegenwoordig fantastische producten maken.” aldus Steve Wozniak.

Apple hoeft niet wakker te liggen van de kritiek, het gaat ondanks een paar lichte dalingen in verkopen de afgelopen maanden, heel goed met het bedrijf.

Toch zijn analisten door de recente uitspraken van Wozniak wel aan het denken gezet, redt Apple het wel zonder de nieuwe input van Steve Jobs?

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.