Word bondscoach van Oranje met de CrowdCoach app op je iPhone
Redactie

In Nederland zijn er de komende weken weer zestien miljoen bondscoaches, die het voetbal van Oranje nauwlettend in de gaten houden. Je kunt het EK 2012 nu op unieke wijze beleven door zelf bondscoach te worden met de CrowdCoach app op je iPhone.

CrowdCoach

De applicatie CrowdCoach is ontwikkeld door studenten van de Universiteit Twente. De huidige bondscoach van Oranje, Bert van Marwijk, kan nu door iedereen met deze app op de iPhone ondersteund worden in het nemen van beslissingen. Met de applicatie wordt er voor de wedstrijd, maar ook tijdens en na de wedstrijd inzicht verkregen in de beleving van de gebruikers. Jij kunt bepalen wie er verzekerd is van een basisplaats of tijdens de wedstrijd gewisseld moet worden. Ook kritiek mag gerust gegeven worden. Voor al deze opties zijn verschillende buttons beschikbaar.

Buttons

Er is een button ‘like’, waarmee je aangeeft, welke speler het beste is. Je komt daarbij meteen te weten of de rest van Nederland dat ook vindt. De button ‘dislike’ is bedoeld om te bepalen, welke speler je niets vindt. De button ‘kus’ wordt gebruikt om de populariteit van een speler te bepalen. Via de button ‘wissel’ laat je weten, wie er gewisseld moet worden. Dan is er nog een speciale button ‘man of the match’. Daarmee laat jij weten, wie volgens jou de man of the match is.

Maak Oranje kampioen door bondscoach te worden via de gratis CrowdCoach app op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.