Witte iPhone opgedoken: 64GB en iOS 5
Redactie

Vandaag is er op de Vietnamese website Tinhte een filmpje verschenen waarin een witte iPhone in het wild te bewonderen is. Het lijkt op de witte iPhone 4 die niet met kits is omgebouwd tot een wit model. De website had eerder foto’s van de iPhone 4, MacBook Pro en vierde generatie iPod touch voordat deze aangekondigd waren door Apple.

In de video’s zie je een andere versie van iOS dat nog niet verschenen is; waarschijnlijk iOS 5. Het OS heeft Exposé door dubbel op thuisknop te drukken. Ook hebben mappen een ander uiterlijk gekregen en is Spotlight, dat we kennen uit iOS 3 en 4, verdwenen.

Het toestel heeft een opslagcapaciteit van 64Gb wat niet eerder voorgekomen is. In de instellingen-applicatie zijn nu opties voor de provider en internationale instellingen. Daarnaast lijkt Facebook geïntegreerd te zijn in iOS 5.

Het is nog onduidelijk wat dit voor toestel is. De kans bestaat dat dit helemaal geen iPhone 4 is, maar de iPhone 5 aangezien de opslagcapaciteit is geüpgradet en er een nieuw besturingssysteem op draait. Binnenkort weten we het.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.