Witte iPhone 4 vanaf komende lente verkrijgbaar?

Redactie
5 december 2010, 14:58
1 min leestijd
Witte iPhone 4 vanaf komende lente verkrijgbaar?

De website 9to5mac heeft de hand weten te leggen op nieuw displaymateriaal van een Apple Store in Amerika. Op dit bordje staat algemene informatie over de iPhone. Ook staat er op dit bordje dat de witte iPhone 4 vanaf deze lente voor het eerst verkocht gaat worden. Dit is goed nieuws voor de mensen die op deze iPhone wachten, want aanvankelijk werd gedacht dat Apple de witte iPhone helemaal niet meer zou uitbrengen.

De witte iPhone 4

De witte iPhone 4 is verschillende keren uitgesteld door Apple. Volgens de geruchten is het camerasysteem in de telefoon niet goed genoeg voor de verkoop. Doordat de witte achterkant te veel licht zou doorlaten, zou er een witte gloed op alle foto’s te zien zijn. Andere geruchten melden dat de witte achterkant veel meer tijd kost om te produceren.

iPhone 5

Als de witte iPhone 4 in de lente echt verkocht gaat worden, betekent dit dat de iPhone bijna driekwart jaar vertraging heeft opgelopen. In juni of juli wordt traditiegetrouw waarschijnlijk de nieuwe ‘iPhone 5’ aangekondigd door Apple, en dus kan het verstandig zijn om op deze iPhone te wachten. De iPhone 4 zal tegen die tijd namelijk ‘verouderd’ zijn.

Categorieën: Devices, Geruchten
Spotlight: Apple Store
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday