Witte iPhone uitgesteld tot voorjaar 2011
Redactie

Apple heeft de lancering van de witte iPhone 4 wederom uitgesteld. Dit heeft het bedrijf gisteren bekendgemaakt.

De witte iPhone 4 zou later dit jaar op de markt verschijnen, Apple lijkt door productieproblemen hieraan niet te kunnen voldoen en heeft de nieuwe release gepland in het voorjaar van 2011.

Apple moet klanten teleurstellen

‘Het spijt ons dat we klanten die wachten op de witte iPhone opnieuw moeten teleurstellen’, verklaart een woordvoerder van Apple  tegen  persbureau Reuters.  Er wordt door Apple verder geen commentaar gegeven over de reden van de uitstel van de witte iPhone 4.

Volgens insiders zou de uitstel te wijten zijn aan problemen bij de fabricage van de witte iPhone 4. De fabricage van het glas en kleurverschillen tussen de homeknop en de behuizing zouden een rol spelen. Voor nu is het wachten tot het voorjaar van 2011…

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • C

  Voorjaar 2011.. Dan kan je met hetzelfde gemak wachten op de volgende iPhone die ieder jaar rond eind juni aangekondigd wordt.. Wat een teleurstelling!

 • Potje verf

  Een potje witte verf doet wonderen over je zwarte iPhone, hi hi.

 • anoniem

  Tja ik wou die witte bestellen bij belcompany.nl maar ze zeiden dat langer gaat duren dan het maand januari 2011 dus ik denk dat ie in maart komt of ein februari ik heb gewoon de zwarte bestelt bij vodafone.

 • Ik heb hem eindelijk ook. Ik wilden hem zo graag hebben. Sinds kort is die zo een beetje bij elke provider wel leverbaar dus zo zeldzaam zal die wel niet meer zijn binnekort 🙂

 • Ik moest er ook op wachten. Maar gelukkig was het maar een week en geen maanden. Ben er wel erg blij mee!