“Witte iPhone 4 komt eind april”
Redactie

Bloomberg wist vandaag te melden dat Apple eind deze maand met de witte iPhone 4 komt. Dit heeft het van drie personen die kennis hebben van Apple’s plannen. Het nieuws komt overeen met een tweet die Phil Schiller kortgeleden de wereld in zond. In deze tweet antwoordde hij op de vraag hoe een gebruiker aan de witte iPhone kon komen. Volgens Schiller is het een beauty.

Het is nu 10 maanden nadat Apple aanvankelijk de zwarte en witte iPhone 4 tegelijk aankondigt. Na meerdere verschuivingen maakte Apple afgelopen december bekend dat het toestel deze lente in de winkels zo liggen.

In juni zal de iPhone 5 aangekondigd worden op het WWDC. De vraag is of mensen nog wel zitten te wachten op een verouderd model met een ander kleurtje, terwijl ze een paar maanden later een gloednieuw toestel kunnen krijgen die waarschijnlijk ook in het wit verkrijgbaar zal zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Kevin

  Waarom introducerde ze die niet gelijk met de (witte) iPad 2?

 • HJ

  Witte iPhone 4, geen witte iPhone 4
  iPhone 5 in juni aangekondigd, iPhone 5 niet aangekondigd.

  ik weet t niet meer..

 • Chaos

  Voor zover ik weet beginnen de fabrikanten pas aan het einde van het jaar aan de iPhone 5, er komt wel een goedkopere versie iPhone uit van Apple, dat zou dan in juni zijn.

  We zullen het zien

 • YingYang

  De nieuwe iPhone 5 zal veel meer “stralen” dan alle voorgaande versies van de iPhone…..met al die onderdelen uit Japan!

 • Filip

  Iphone 5 ten vroegste einde van dit jaar , misschien pas in 2012?
  Ik ga me in ieder geval de witte aanschaffen , want als de geruchten zo een beetje kloppen , dan zou de 5 een aluminium achterkant hebben , nou , vind ik dus niets aan !!!
  En voor die halve inch dat het scherm groter is , vind ik eigenlijk ook niets.

 • Pingback: Witte iPhone 4 opgedoken in Verizon’s voorraadsysteem - iPhone 4 - iPhoned.nl()