Witte iPhone 4 bevat toch andere hardware

De witte iPhone 4 is nu enkele dagen te koop. Overal ter wereld is het toestel nu bijna uitverkocht, en dus zijn er al duizenden in de handen van consumenten. Sommige gebruikers zijn begonnen met een vergelijking met de zwarte iPhone 4. Volgens Apple is de witte iPhone 4 precies hetzelfde als de zwarte variant, maar vandaag zijn er weer enkele verschillen aan het licht gekomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Camera en nabijheidssensor

Bij het openschoeven van de witte iPhone 4 is opgevallen dat de camera van deze iPhone anders is dan de camera van de zwarte iPhone 4. Er gaan al maanden geruchten de ronde dat de vertraging van de witte iPhone 4 vertraging op heeft gelopen door een lekkage van licht bij de camera, en deze ontdekking bevestigen deze geruchten deels.

Naast de verandering van de camera is de nabijheidssensor anders geplaatst in de witte iPhone 4. Bij de lancering van de zwarte iPhone 4 regende het klachten over deze sensor, en dus heeft Apple deze problemen ook waarschijnlijk verholpen met een kleine aanpassing.

Bron: Macotakara

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.