Witte iPhone 4 al in de handen van consument
Redactie

Sinds de introducering van de iPhone 3G zijn er twee kleurmodellen iPhone in de omloop: zwart en wit. Met de iPhone 4 is ook een wit model aangekondigd maar helaas nog nooit verschenen. Steeds kwam Apple met een nieuwe datum en steeds overschreed het deze. Nu Apple “eind dit jaar” heeft gezegd, lijkt het nog wel even te gaan duren.

Afgelopen week is een witte iPhone 4 in het wild gespot in een lift. Toen de mannen van Pocketlint naar een persconferentie gingen zagen ze de iPhone 4 en maakten hier een paar foto’s van. Ze vroegen ook hoe de man aan een wit model was gekomen, aangezien deze nog niet voor de consument verkrijgbaar is.

De man vertelde dat hij hem gekregen had van een vriend die bij Apple werkte. Volgens hem stikt het van de witte iPhone 4’s in het hoofdkwartier in Cupertino. Natuurlijk vroegen de heren door en de man vertelde dat er productieproblemen waren met de kleur van de voorkant.

De onderdelen van de iPhone 4 worden geleverd van twee leveranciers. Volgens de man had de kleur van het home-knopje een andere kleur dan de rest van de behuizing. Dit is de reden dat Apple het witte model nog niet verkoopt.

Apple zegt dat de witte iPhone 4’s aan het eind van dit jaar in de winkel liggen. BelCompany heeft inmiddels vernomen dat hij begin 2011 in de winkels zal liggen. De tijd zal het leren…

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Peter Huisman

    Ik had gelezen van iemand die 2 zwarte iPhone 4’s had gekocht. De een voor zichzelf, de ander om om te bouwen naar een witte. Hij had onderdelen besteld via een site, zelf in elkaar gezet en via eBay met zo’n 500,- (?) dollar winst verkocht! Misschien heeft hij er meer gemaakt en ook deze verkocht. Apple heeft natuurlijk zelf ook al witte gemaakt. Deze stonden tentoon gesteld tijdens de WWDC om mee te werken na de bekendmaking van de iPhone 4.

  • bart

    als je goed naar die iphone 4 kijkt zie je dat hij een zwarte koptelefoon in gang heeft bij de witte iphoine 4 is die wit van binnen dus denk ik dat hij omgebouwd is