Winnaars Renewd-iPhone actie: dit zijn onze 3 refurbished-testers (ADV)

Lars Paijmans
3 mei 2017, 11:56
1 min leestijd
Winnaars Renewd-iPhone actie: dit zijn onze 3 refurbished-testers (ADV)

Massaal hebben jullie gehoor gegeven aan onze oproep om een refurbished iPhone van Renewd te testen. We hebben alle inzendingen doorgespit, en vandaag kiezen we drie winnaars uit!

Dit zijn onze drie Renewd-iPhone testers

Een paar weken geleden startten we onze zoektocht naar de drie iPhoned-lezers die zich geroepen voelen als Renewd iPhone-testers. Dat hebben we geweten, want uit de meer dan 1100 reacties was het een hele uitdaging om drie winnaars te selecteren. Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie inzendingen, al willen jullie natuurlijk vooral weten wie de drie gelukkigen zijn.

Check je mail!

Met vlogs, komische, originele en uitgebreide reacties lieten jullie zien dat er genoeg Renewd-testers zijn om uit te kiezen. De refurbished iPhone 5C, refurbished iPhone 5S en refurbished iPhone 6 zijn verstuurd naar de drie winnaars.

Binnenkort lees je op iPhoned de ervaringen van onze drie testers:

  • Yorick Bossewinkel
  • Eline Mooring
  • Sandra van Hooijdonk

De drie testers mogen aan de slag met een Renewd iPhone 5S, iPhone 5C of iPhone 6. Deze hebben we anoniem besteld, zodat er ook echt onafhankelijke tests uitgevoerd kunnen worden naar de kwaliteit van de telefoons. De iPhone-testers krijgen deze week de tijd om de iPhone grondig aan de tand te voelen. De ervaringen verwerken we vervolgens in een artikel, zodat iedereen kennis kan maken met de kwaliteit van een refurbished iPhone van Renewd.

Iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu