Winnaar Libratone Zipp Speaker is bekend!
Gijs Ettes

Onlangs kon je deelnemen aan het lezersonderzoek van iPhoned om ons te helpen met het ontwikkelen en verbeteren van de site. Tevens maakte elke deelnemer kans op een Libratone Zipp Speaker t.w.v. €369 en de prijswinnaar is nu bekend!

Winnaar Libratone Zipp Speaker

Winnaar Libratone Zipp SpeakerWe zijn continu bezig aan het doorontwikkelen en verbeteren van iPhoned en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. De afgelopen weken kon je jouw mening over de site geven door het invullen van het iPhoned lezersonderzoek. Aan onze oproep werd flink gehoor gegeven: uiteindelijk hebben ruim 1500 bezoekers de enquête ingevuld. Waarvoor dank! Een samenvatting van de resultaten zullen we publiceren zodra we alle data hebben verwerkt.

Zoals beloofd zouden we onder alle deelnemers een gloednieuwe Libratone Zipp Speaker ter waarde van 369 euro verloten. Om alles eerlijk te houden is voor het kiezen van een winnaar gebruikgemaakt van de willekeurige nummergenerator van RANDOM.org. Die heeft bepaald dat de prijs gaat naar…

  • Frans Verspeek

Gefeliciteerd! Frans heeft bericht van ons ontvangen en zal zo spoedig mogelijk zijn prijs toegestuurd krijgen. Niet gewonnen? Treur dan niet. Ook in 2015 organiseren we een hoop toffe lezersacties met prijzen waar je als trouwer lezer kans op maakt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.