Winnaar ‘Grappie van Appie’ is bekend (+gratis iPhone-voetje voor iedereen)

Vanochtend is de strijd om het gouden iPhone-voetje gestreden. Bij de Albert Heijn in de Rijnstraat hebben enkele tientallen iPhone-gebruikers gezocht in de schappen naar het gouden voetje. Degene die het voetje gevonden heeft, heeft direct een iPad gekregen van Albert Heijn. Hiermee is hij één van de eersten in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het zesde grappie

Het zesde ‘grappie’, het gouden iPhone-voetje, was te vinden achter de tissues in de winkel te Amsterdam. Van tevoren had men al aangegeven dat het zesde ‘grappie’ achter één van de vijf eerdere ‘grappies’ te vinden was. De kans was dus 20% dat je meteen in één keer naar de juiste plek was gerend als je heen was gegaan.

De gelukkige vinder van het gouden voetje kreeg meteen een iPad in zijn handen gedrukt. Dit had niemand verwacht omdat de iPad pas sinds zaterdag te koop is in Amerika. Iemand heeft de iPad dus met het vliegtuig opgehaald, want alle transportbedrijven waren niet actief tijdens pasen.

Gratis iPhone-voetje aanvragen

De actie van Albert Heijn is nog niet helemaal over. Je kan nog steeds een gratis iPhone-voetje aanvragen. Ga naar de speciale pagina van de website, en vul als antwoord bijvoorbeeld ‘Milk & Fruit’ in. Als het goed is ontvang je dan over een aantal dagen een gratis iPhone-voetje thuis.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.