Windows Phone 7 op de iPhone
Redactie

Telefoons met Windows Phone 7 zijn sinds enkele maanden de nieuwe concurrent voor de iPhone. Microsoft probeert zoveel mogelijk nieuwe gebruikers te krijgen, en heeft daarvoor iets slims bedacht: Een online versie van hun besturingssysteem. Deze kan je openen op iedere telefoon met HTML5-ondersteuning.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Demo

Microsoft heeft een web-app geschreven waarmee je verschillende delen van het besturingssysteem kan bekijken via je huidige smartphone. Echt functioneel is het dus niet, maar je merkt wel goed hoe het systeem werkt en aanvoelt. Het bedrijf heeft deze demo namelijk voorzien van alle effecten en animaties die een normaal Windows Phone 7-toestel ook zal weergeven.

Je kan Windows Phone 7.5 uitproberen door een link naar het besturingssysteem te openen op je iPhone. Vervolgens kan je de pagina die opent opslaan op je springboard. Hierdoor zal de web-app fullscreen te gebruiken zijn. Je ervaart de  demo dan een stuk beter dan in je browser met werkbalken.

Open http://aka.ms/wpdemo op je iPhone om WP7 uit te proberen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.