Windows Mobile 6,5 gestolen in Barcelona
Redactie

Tijdens het Mobile World Congress  in Barcelona is een prototype van een telefoon met Windows Mobile 6,5 gestolen. De pas geïntroduceerde versie van het veel gebruikte OS is uit een vitrine gestolen door een medewerker van de stand.


<br />De baas van de medewerker vertrouwde de nieuwe telefoon toe aan de telecomverkoper. De telecomverkoper heeft hier misbruik van gemaakt door de telefoon te stelen. Natuurlijk is de medewerker per direct ontslagen.

Tijdens de introductie van de iPhone, lag een prototype van de telefoon in een zwaar beveiligde glazen kooi. Als er iemand te dichtbij kwam ging er een alarm af. Dit is misschien wel iets overdreven, maar er is nog nooit iets van Apple gestolen tijdens een introductie.

Waarschijnlijk wordt de nieuwe versie van Windows Mobile binnen enkele dagen op internet aangeboden. Natuurlijk is deze versie illegaal. Mocht je in de verleiding komen om het toch te installeren, dan raad ik je dit af omdat er geen ondersteuning wordt gegeven door Microsoft. Misschien zijn ze zelfs in staat om je telefoon volledig te blokkeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.