Winactie: iPhoned geeft een MediaMarkt-cadeaukaart t.w.v. € 100,- weg! (ADV)
Gesponsord artikel

Het schooljaar staat weer op het punt van beginnen. Ben jij toe aan een nieuwe smartphone, tablet of computer? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een cadeaukaart van MediaMarkt!

UPDATE: De MediaMarkt Merkenweek is voorbij, maar je maakt nog wel kans op de cadeaukaart van 100 euro. Onderaan dit artikel lees je wat je moet doen om kans te maken!

MediaMarkt en iPhoned geven MediaMarkt cadeaukaart weg

Aangezien binnenkort de scholen weer beginnen, hebben we bij iPhoned ons maandthema omgedoopt tot Back To School. Hoe je je iPhone gebruikt tijdens je lesdagen, welke device het beste is tijdens jouw studie, welke apps allemaal handig zijn: je leest het bij ons in augustus. Ook MediaMarkt viert deze maand dat we weer terug de lesbanken in gaan.

Deze week zijn heel veel producten, waaronder telecom, tablets en computers, ook nog eens in de aanbieding. Het is namelijk Merkenweek bij de elektronicaketen en daarom zijn verschillende devices van Apple een stuk goedkoper dan normaal. Welke bijvoorbeeld? Hier zie je welk aanbod van Apple-producten er in de aanbieding zijn!

Check het aanbod van Apple met korting tijdens de MediaMarkt Merkenweek

Niet alleen producten van Apple zijn deze week afgeprijsd. Mocht je voor tijdens je studie bijvoorbeeld een nieuwe computer nodig hebben, of juist een handzame tablet? Ook dan ben je de komende dagen bij MediaMarkt aan het juiste adres.

Check welke computers met korting worden aangeboden tijdens de MediaMarkt Merkenweek
Check welke tablets met korting worden aangeboden tijdens de MediaMarkt Merkenweek

Goed om te weten: een gedeelte van de korting op de artikelen is in de prijs verwerkt, een deel wordt in het winkelwagentje toegepast. Zie je een aanbieding die je bevalt? Wees er dan snel bij, want voor alle promoties geldt: op is op!

thema back to school

Zo maak je kans op die MediaMarkt cadeaukaart

Kun je het schooljaar nog beter beginnen? Jawel, met het winnen van deze MediaMarkt cadeaukaart van € 100,-. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Weet jij op een leuke en originele manier antwoord te geven op de vraag welk Back To School-artikel voor jou het meest onmisbaar is? Vertel het ons en wie weet krijg jij die cadeaukaart toegestuurd!

→ Zie jij het formulier niet? Klik dan hier om mee te doen!

Onder alle inzenders verloten we één cadeaubon ter waarde van € 100,-. Heb je gewonnen? Dan nemen we contact met je op en zorgen we dat je prijs naar je wordt opgestuurd. Meedoen kan tot en met 19 augustus. Succes!

MediaMarkt heeft alles voor je in huis op het gebied van elektronica

Niet alleen voor schoolgangers heeft MediaMarkt een uitgebreid assortiment: iedere consument vindt er de beste telecomdeals. Het is namelijk met bijna vijftig vestigingen de grootste elektronicaketen van Nederland.

Ook online kun je je hart ophalen: alles uit het zeer uitgebreide assortiment wordt gratis opgestuurd, zeven dagen per week. En mocht je er even niet uitkomen op het gebied van aansluiten en instellen? Dan helpen de experts van het bedrijf je graag verder.


  kooptip  
Back to School

Studeren met Apple = succes verzekerd

Online bestellen in één van de 49 winkels op te halen

  • Wees er snel bij, want OP=OP
  • Gratis bezorgd, ook op zondag
  • Bekijk alle Apple aanbiedingen