Winactie: iPhoned geeft 4 SanDisk iXpand-flashdrives weg! (ADV)

Advertentie
6 september 2018, 17:00
3 min leestijd
Winactie: iPhoned geeft 4 SanDisk iXpand-flashdrives weg! (ADV)

Kom je altijd opslagruimte tekort op je iPhone of iPad? Dan is de SanDisk iXpand-flashdrive de oplossing voor jou. iPhoned geeft vier iXpand-flashdrives weg!

Vier keer kans op een iXpand-flashdrive

In samenwerking met SanDisk geeft iPhoned vier iXpand-flashdrives weg. Heb je constant ruimte tekort op je iPhone, of wil je foto’s regelmatig overzetten op je iPad of Mac? Het apparaatje zorgt dat het zo geregeld is. Lees hieronder hoe je één van de vier iXpand-flashdrives kunt winnen.

Zo kun je winnen

*De inzendperiode is inmiddels verlopen. We nemen contact op met de winnaars*

Om jou de kans te geven om ook jouw iPhone of iPad op te schonen, mogen we van SanDisk vier iXpand-flashdrives weggeven op iPhoned! Alle flashdrives hebben dezelfde opslaggrootte: 32GB. Door mee te doen, maak je kans op één van deze flashdrives.

Om deel te nemen aan de winactie, geef je antwoord op de volgende vraag: Waar heb jij een iXpand-flashdrive voor nodig? Antwoord via het onderstaande reactieformulier.

→ Vul hier het reactieformulier in om kans te maken

De winactie is gestart en dinsdag 11 september 23:59 uur sluiten we de inschrijvingen. Daarna maken we op donderdag 13 september om 15:00 uur de winnaars bekend! Houd iPhoned dus in de gaten; wie weet heb jij straks een iXpand-flashdrive in handen.

We wensen iedereen heel veel succes, en de winnaars alvast veel plezier met hun prijs!

iXpand-flashdrive helpt je aan nieuwe opslag

De SanDisk iXpand-flashdrive is een usb-apparaatje met Lightning-aansluiting. Door deze aan te sluiten op je iPhone of iPad kun je direct ruimte vrij maken. De iXpand-flashdrive maakt namelijk back-ups van al je foto’s, video’s, contacten en andere bestanden.

Handig is dat je instelt dat de flashdrive automatisch een back-up maakt van je fotobibliotheek, zodra je deze aansluit op je iPhone of iPad. Als je liever handmatig bestanden overzet, dan kan dat ook. Nadat het apparaatje een back-up heeft gemaakt, kun je bestanden op je iPhone of iPad verwijderen. Zo komt er meteen ruimte vrij die je weer voor andere zaken kunt gebruiken.

Het usb-apparaat ondersteunt alle populaire videoformaten, zoals wmv, avi, mp4 en mov. Zet dus bijvoorbeeld gemakkelijk een video vanaf je pc of Mac op de drive, en bekijk deze onderweg op je iPhone. De iXpand-flashdrive is beschikbaar in vijf verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB en 256GB.

Flexibele connector

De iXpand-flashdrive heeft aan de ene kant een Lightning-aansluiting en aan de andere kant een usb-aansluiting. De drive is gemaakt van metaal en rubber, waardoor ‘ie stevig aanvoelt. Wanneer je deze hebt aangesloten op je iPad of iPhone, krult hij langs de achterkant omhoog.

Hierdoor zit het apparaatje niet teveel in de weg, en kun je gerust andere dingen doen terwijl de flashdrive een back-up maakt. De meeste hoesjes hoeven niet verwijderd te worden om de drive aan te sluiten, aangezien de iXpand een flexibele connector heeft.

Het apparaatje bedien je vanaf je iPhone en iPad via een app. Hierin kun je de back-upfunctie instellen hoe jij dat wil, foto’s en video’s van de drive bekijken en meer. Stel bijvoorbeeld ook in dat de flashdrive automatisch je foto’s van Facebook en Instagram opslaat, of check hoeveel ruimte je nog hebt.

Je hoeft niet bang te zijn dat kwaadwillenden zomaar bij gevoelige bestanden van jou kunnen komen. De SanDisk iXpand bevat namelijk versleutelingssoftware, waarmee bestanden via een wachtwoord beveiligd worden.

Bestel de SanDisk iXpand-flashdrive bij Coolblue

Over SanDisk

SanDisk brengt al sinds 1988 verschillende opslagoplossingen op de markt. Over de jaren heen heeft het bedrijf veel verschillende camera’s, usb-sticks, tablets en mp3-spelers uitgebracht. De iXpand-flashdrive is het volgende product in de missie van SanDisk om het leven van mensen te verrijken door middel van digitale opslag, altijd en overal.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door SanDisk.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen