Winactie: iPhoned geeft vijf cadeaubonnen van FixjeiPhone weg!

Florence Peeters
13 augustus 2018, 13:07
2 min leestijd
Winactie: iPhoned geeft vijf cadeaubonnen van FixjeiPhone weg!

Steeds vaker repareren mensen zelf hun kapotte iPhone. Ook iPhoned heeft uitgeprobeerd hoe je zelf een iPhone fixt. Om onze lezers de kans te bieden om hun reparatieskills te ontdekken, geven we vijf cadeaubonnen weg van reparatiewebshop FixjeiPhone! Wil jij een cadeaubon winnen? Zo doe je mee.

Winactie FixjeiPhone: zo kun jij een cadeaubon winnen

FixjeiPhone is de grootste iPhone-reparatiewebsite van de Benelux. Voor problemen met iPhones heeft de website per model verschillende handleidingen en videos. Daarnaast koop je in de webshop de onderdelen die nodig zijn om je iPhone weer tot leven te wekken.

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs bestaat uit een cadeaubon van 100 euro van FixjeiPhone. Ook geven we vier keer een cadeaubon van 50 euro weg. Alle prijswinnaars krijgen daarbij een gratis reparatieset om zelf je iPhone of iPad mee te fixen. Alle deelnemers ontvangen bovendien gegarandeerd een kortingscode.

Winnaars van de cadeaubonnen kunnen deze besteden aan alle onderdelen en gereedschap om een defect aan een iPhone, iPad of zelfs Macbook op te lossen. Ook zijn er in de webshop verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals hoesjes, opladers, kabels en glazen beschermplaatjes. Het is alleen niet mogelijk om een refurbished iPhone aan te schaffen met de cadeaubonnen.

Lezers die meedoen maar niet winnen: niet getreurd! Voor jullie ligt er een leuke kortingscode klaar om te gebruiken in de webshop van FixjeiPhone! Zo komt niemand met lege handen te staan. Voor de kortingscode geldt ook: de korting is niet in te wisselen bij de koop van een refurbished iPhone. Dit moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen:

Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. Door de app te installeren, kun je jezelf inschrijven om kans te maken op een FixjeiPhone-cadeaubon en reparatiesetje. Start de app op en je ziet een oranje balk, waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de winactie. Heb je de balk weg getikt, dan kun je de winactie terugvinden in het zijmenu van de app.

Let op: Heb je de app al geïnstalleerd? Zorg dan dat je de nieuwste versie van de app hebt, zodat de FixjeiPhone-winactie ook op jouw iPhone verschijnt.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Wanneer maken we de winnaars bekend?

De winactie is gestart en maandag 13 augustus 23:59 uur sluiten we de inschrijvingen. Daarna maken we op dinsdag 14 augustus om 15:00 uur de winnaars bekend! Houd iPhoned dus goed in de gaten, want met een beetje geluk kun jij straks wat moois uitkiezen in de webshop.

Ga je aan de slag met een kapot toestel? Lees dan onze 8 onmisbare tips voor het zelf repareren van je iPhone.

We wensen iedereen heel veel succes, en de winnaars alvast veel plezier met hun prijs!

Bron afbeelding: FixjeiPhone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen