WINNEN: Mophie Space Pack voor de iPhone 5(S)!
Redactie

Onlangs namen we de Space Pack, de nieuwe iPhone-case van Mophie, uitgebreid onder de loep in onze review. Als trouwe iPhoned-lezer kun je deze case, die is voorzien van een ingebouwde accu en 16GB aan opslaggeheugen, nu ook winnen. Lees gauw verder en doe mee!

Win de Mophie Space Pack

Wil je een Mophie Space Pack voor de iPhone 5(S) winnen? Schrijf je dan in voor de iPhoned nieuwsbrief en je maakt direct kans!

>> Schrijf je in en WIN! <<

Op deze pagina zullen we binnenkort de winnaar uit de nieuwsbriefinschrijvers selecteren en bekendmaken.

Innovatieve case met ingebouwd geheugen

mophie space pack voor de iphoneDe Mophie Space Pack is een van de meest innovatieve cases die we de afgelopen tijd voorbij hebben zien komen. Het hoesje voor de iPhone 5 en iPhone 5S beschermt het toestel niet alleen, maar heeft ook een krachtige oplaadbare batterij die het van nieuwe stroom voorziet. De 1700 mAh-accu laadt je iPhone volledig op, zodat je niet meer hoeft te vrezen als je voor langere tijd niet in de buurt van een stopcontact komt.

Bovendien heeft de case 16GB aan ingebouwde opslagruimte die je kunt gebruiken voor je favoriete foto’s, video’s, muziek en andere belangrijke bestanden. Ideaal dus voor wie het maximale uit zijn iPhone wilt halen. Meer over de Mophie Space Pack lees je in onze review.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.